Zahájení dostihové sezóny v Mostě ve fotografiích

V sobotu 7.4.2018 odstarotvala dostihová sezóna také na mosteckém hipodromu. Hlavním dostihem dne byl Memoriál Jaroslava Podolana. Dostih na počest člověka, který se významně podílel na vybudovaní mosteckého hipodromu. Celkem se jelo 6 kvalitních dostihů a jeden dostih poníků, kde se představili budoucí žokejové. Fotoreportáž z akce připravila Jana Syručková.

projít na článek

Pardubické sobotní dostihy ve fotografiích Lenky Sklenákové

Sobotní dostihové odpoledne na pardubickém závodišti bylo předznamenáním vrcholu dostihové sezóny. Fotoreportáž připravila Lenka Sklenáková.

projít na článek

Dostihové odpoledne ve fotografiích Andrey Zavadilové

Fotografka Andrea Zavadilová pravidelně dokumentuje dostihové dění v CONSEQ PARK VELKÁ CHUCHLE. Prohlédněte si velkou fotogalerii z dostihové dne 23.4.2017

projít na článek

Betino Gomba handicap 2017 objektivem Jany Syručkové

Přinášíme vám druhou velkou fotogalerii z nedělního zahájení dostihové sezóny ve Velké Chuchli. Tentokrát je autorkou fotografií zkušená fotografka Jana Syručková.

projít na článek

Carbonia Cup v polovině sezóny na trati Autodromu Most

Most bude hostit letos již druhý podnik okruhového seriálu Carboniacupu, který se pak na samý závěr sezóny do Mostu ještě jednou vrátí. Po třech odjetých kláních v Mostě, Pannoniaringu a Slovakiaringu se tedy přiblížila polovina sezóny. 17. 7. se v Mostě

projít na článek