ZacTrack oficiálně v ČR

Naše společnost LightNeq se díky dlouhodobé a úspěšné spolupráci se společností MA Lighting stala dodavatelem produktů od společnost ZacTrack pro Českou republiku. Společnost ZacTrack je dodavatelem jevištního sledovacího sytému, který umožňuje s jediným serverem současně ovládat svítidla, video efekty a 3D zvuk. Za použití malého cca. 5 centimetrů velkého trasovače, vás budou sledovat světla, zvuk či jiné efekty po podiu. Zactrack používá jedinečný a patentovaný algoritmus pro určování pozice objektu, který poskytuje bezkonkurenční přesnost v určení polohy jakéhokoli pohybujícího se zařízení po jevišti. Systém využívá nejmodernější technologii rádiového sledování v reálném čase v pásmu Ultra-Wide-Band (UWB). Technologie fungující na frekvencích 6,2 až 6,7 GHz s minimálními úrovněmi výkonu je dostupná po celém světě bez jakékoli licence pro koncového uživatele. Rádiové sledování snadno prostupuje přes běžné jevištní materiály (opona, lepenka, dřevo, lešení) a není rušeno žádnými scénickými efekty nebo počasím (přímé sluneční záření, mlha, déšť, sníh, osvětlení, ohňostroje,)The post ZacTrack oficiálně v ČR first appeared on LightNeq s.r.o..

projít na článek

Nové složení bankovní rady ČNB oficiálně potvrzeno. Koruna reaguje posílením.

Hádanka ohledně nového složení bankovní rady ČNB byla dnes oficiálně rozluštěna. Novou viceguvernérkou byla jmenována E. Zamrazilová. Novou členkou rady se stala K. Kubelková a novým členem J. Freit. Znovu tak do funkce nebyl zvolen ani viceguvernér T. Ni

projít na článek

Ještě jednou pár slov k polské centrální bance

V rámci transparentnosti měnové politiky by bylo určitě vhodnější oficiálně zavést kurzovou hladinu, pod kterou si RPP nepřeje, aby zlotý posílil.

projít na článek

V Pekingu byla oficiálně otevřena výstavní síň historie Komunistické strany Číny

Začátkem léta byla v Pekingu oficiálně otevřena výstavní síň historie Komunistické strany Číny při příležitosti oslavy 100. narozenin KS Číny. Odpoledne 18. června přijeli na výstavu o historii Komunistické strany Číny prezident Xi Jinping (Si Ťin-pchin

projít na článek

Nový S-Cross již vprodeji !

Vážení zákazníci, dne 25.11.2021 byl oficiálně představen nový model S-Cross! Neváhejte nás navštívit pro více informací.

projít na článek

Ranní zprávy 30.3.2017

Klíčové události • Velká Británie: Britská vláda aktivovala článek 50 Lisabonské smlouvy a oficiálně zahájila odchod z Evropské unie. • USA: Rozjednané prodeje domů v únoru vzrostly o 5,5 % m/m, avšak v meziročním srovnání o 2,4 % poklesly.

projít na článek