Yvetta, 48 let, Brno

Chci Ti dát vše, po čem muž touží. Něhu i vášeň a opojné vyvrcholení. Miluji milovaní, vzájemnou blízkost těl i okouzlující splynutí. Do tranzu mě dostává lízaní. Miluji orál, oboustranný orál. Po dohodě lze i fisting, analek či piss nebo mě dráždit prstíky... Je možno se dohodnout i na escort, celou noc či delší čas. Těším se na Tebe ve svém bytečku. Stačí mi zavolat na mobil: 704151561. Pokud volání nepřijímám, pošli , prosím, SMS. Skrytá čísla neberu! Slušní cizinci i slušní Romové jsou vítáni. Mluvím česky, slovensky, polsky, anglicky, rozumím rusky a italsky , trochu španělsky a německy.

projít na článek

Privát Yvetta Brno, Brno

Chci Ti dát vše, po čem muž touží. Něhu i vášeň a opojné vyvrcholení. Miluji milovaní, vzájemnou blízkost těl i okouzlující splynutí. Do tranzu mě dostává lízaní. Miluji orál, oboustranný orál. Po dohodě lze i fisting, analek či piss nebo mě dráždi

projít na článek

České a zahraniční hvězdy na startu Brno - Mikulov - Brno

28 týmů z Česka a zahraničí je přihlášeno k závodu Brno - Mikulov - Brno. Kompletní česká špička se utká s celky z Polska, Rakouska, Slovinska, Itálie, Slovenska, Maďarska, Německa, Nizozemí, Litvy a Izraele.

projít na článek

Mc Donalds Brno Morávka

Restauraci Mc Donald's Brno Morávka najdete na adrese Heršpická 7 - M Palác, Brno, 639 00

projít na článek

Mc Donalds Brno Olympia

Restauraci Mc Donald's Brno - Olympia najdete na adrese U Dálnice 777, Brno, 664 42

projít na článek

Mc Donalds Brno Tři kohouti

Restauraci Mc Donald's Brno Tři kohouti najdete na adrese Masarykova 32, Brno, 602 00

projít na článek