Youtuberi 2.0: Jaro Dodok

Slíbená inspirace s Markerem je tu! Účastník Jaroslav Dodok vás provede tím, jak prezentovat aktivity a organizace v médiích. Rozklikněte novinku pro odkaz na Youtube! The post Youtuberi 2.0: Jaro Dodok first appeared on Marker CS.

projít na článek

Youtuberi 2.0: Lenka Polcerová

Další z inspirací přilétá od týmu Markeru CS. Jak na (sebe)reflexi ve vzdělávacích a dobrovolnických aktivitách? Lenka se tomuto tématu intenzivně věnuje v rámci své práce v organizaci INEX Sdružení dobrovolných aktivit. Vytvořili k tomuto tématu takový

projít na článek

Youtuberi 2.0: Tomáš Pešek

Další video člena týmu Markeru CS se věnuje provokativní otázce: Prečo nevychováváme zrelých mužov? Zajímavé téma aktuální také pro práci s mládeží. Shlédněte video od Tomáše! The post Youtuberi 2.0: Tomáš Pešek first appeared on Marker CS.

projít na článek

Z Markeru CS se valí Youtuberi 2.0!

Šíření výsledků aktivit v práci s mládeží je velkým tématem, se kterým ale také bojujeme. Jak na to? Co vlastně šířit, komu a jak? Zajímá to někoho? No jasně, že jo! Na toto téma se zaměřujeme i na Markeru CS. Účastníci i tým se rozhodli přijmout výzvu

projít na článek

Rozpis ústního zkoušení MZ jaro 24

Ve čtvrtek 16. 5. začíná třída 4. B, od úterý 21. 5. pokračuje třída 4. A MZ jaro 2024  žáci po dnech The post Rozpis ústního zkoušení MZ jaro 24 first appeared on TRIVIS Prostějov.

projít na článek

Jaro 2011

Zima skončila a je tady jaro – nejkrásnější část roku.

projít na článek