Xubuntu 23.04 s PipeWire a Flatpakem, Nest Audio s Fuchsia OS

Xubuntu 23.04 vyjde s multimediální enginem PipeWire a správcem balíčků Flatpak. Google chce na svůj chytrý reproduktor Nest Audio nainstalovat Fuchsia OS. Tým kolem operačního systému FreeBSD oznámil dostupnost FreeBSD 12.4.

projít na článek

Prezentace zesilovačů v Audio Pragma

S našimi přístroji ve verzi S a nejmenšími reprosoustavami T2 jsme se zúčastnili poslechové akce v Přelouči ve studiu Audio Pragma. Děkujeme za pozvání, bylo to velmi příjemné! The post Prezentace zesilovačů v Audio Pragma appeared first on STRANKA.

projít na článek

Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu nabízí GNOME 43, PipeWire a vylepšení RPi

Společnost Canonical uvolnila novou verzi Ubuntu 22.10 s názvem Kinetic Kudu. Jde o průběžné šestiměsíční vydání s krátkou dobou podpory, které bývá obvykle zaměřené na zásadnější novinky. Nejinak je tomu i dnes, nová verze přináší GNOME 43 s aktualizovan

projít na článek

Edubuntu se vrací na scénu, OpenMandriva nabídne průběžně aktualizovanou edici

Edubuntu, několik let nevyvíjená edice Ubuntu pro školy, znovu ožije. Nezávislá linuxová distribuce OpenMandriva má průběžně aktualizovanou edici. Linuxová distribuce Xubuntu nabídne minimální instalační obraz.

projít na článek

Recenze Samsung QE55Q80B (QE55Q80B, QE65Q80B, QE75Q80B a QE85Q80B)

Nejlevnější 100 Hz televizor v letošní nabídce Samsungu. K tomu bohaté barvy, vydařené audio, plná verze obrazového procesoru to snad nemůže mít chybu? Nebo přeci jen? Přesvědčte se sami. Parametry V rámci modelu Q80B je nabídka velikostí poměrně široká:

projít na článek

Photo

The Lord of the Rings audio book cover series The Lord of the Rings audio book cover series The Lord of the Rings audio book cover series The Lord of the Rings audio book cover series

projít na článek