Working Holiday v Japonsku

Working holiday v Japonsku je program pro mladé mezi 18 30 roky, kdy můžete pracovat a cestovat v Japonsku po dobu jednoho roku. Podmínky pro získání víza do Japonska v programu Working Holiday nejsou nijak obtížné a přestože existuje omezené množství vydávání víz pro ČR, program je dlouhodobě dostupný téměř pro jakéhokoli zájemce. Japonsko Příspěvek Working Holiday v Japonsku pochází z Digitální nomádi spojili práci na dálku a cestování v nový životní styl

projít na článek

Shake Junt Holiday 23

Novinky od Shake Junt na konec letošního roku. Dvě desky, několik triček, kšiltovka a restock klasického hardwaru. VÍCE ZDE. Článek Shake Junt Holiday 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Baker Skateboards Holiday 23

Poslední kolekce letošního roku od Baker Skateboards, oblečení a skate desky, designovky i klasické brand names. VÍCE ZDE. Článek Baker Skateboards Holiday 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Heroin Skateboards Holiday 23

Klasické a speciální tvary skate desek až do šířky 10ti palců! Jedinečná grafika, tvary a provedení (Razor Edge, Wheel Wells). VÍCE ZDE. Článek Heroin Skateboards Holiday 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Deathwish Skateboards Holiday 23

Novinky od Deathwish Skateboards. Designová série skate desek od JJ Villarda, Kirbyho kickflip z Uncrossed videa, bunda Wish Kings a spoustu dalšího. VÍCE ZDE. Článek Deathwish Skateboards Holiday 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Práce v Japonsku

Jak se dá sehnat práce v Japonsku? Dá se skloubit cestování a práce v životní styl podobný digitálním nomádům a dlouhodobým cestovatelům? Mezi Čechy přibývá čím dál víc lidí, kteří cestují a zároveň u toho pracují na dálku anebo na místě. Kromě oblíbené K

projít na článek