Windows Fall Creators update bude v říjnu

Na právě uskutečněném veletrhu IFA 2017 Microsoft ohlásil release date k dalšímu velkému update Windows 10- „Fall Creators Update“ Oficiální datum uvolnění Fall Creators Update bylo deklarováno na 17. října, co vše lze anebo naopak nemáme očekávat se prakticky shoduje Pokračovat ve čtení The post Windows Fall Creators update bude v říjnu first appeared on Vodníkovo.cz.

projít na článek

Deathwish Skateboards Fall 23

Novinky od Deathwish Skateboards. Designová série skate desek od JJ Villarda a spoustu dalšího. VÍCE ZDE. Článek Deathwish Skateboards Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Baker Skateboards Fall 23

Podzimní kolekce od Baker Skateboards, oblečení a skate desky, designovky i klasické brand names. VÍCE ZDE. Článek Baker Skateboards Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Shake Junt Fall 23

Novinky od Shake Junt na podzim letošního roku. Několik kusů oblečení a restock klasického hardwaru. VÍCE ZDE. Článek Shake Junt Fall 23 se nejdříve objevil na Streetmarket.

projít na článek

Ranné správy 22.11.2016

Klíčové události • Slovensko: Míra nezaměstnanosti v říjnu poklesla na 9,1 % ze zářijových 9,4 %. • Polsko: Průmyslová produkce v říjnu poklesla o 2,5 % m/m a o 1,3 % r/r, přičemž ceny v průmyslu byly vyšší o 0,6 % r/r. Stavební produkce se v říjnu sníži

projít na článek

Ranní zprávy 18.11.2022

Klíčové události • ČR: Ceny průmyslových výrobců v říjnu vzrostly o 0,6 % m/m a 24,1 % r/r. • Eurozóna: Spotřebitelská inflace HICP v říjnu finálně vzrostla o 1,5 % m/m a o 10,6 % r/r. • Polsko: Spotřebitelská inflace v jádrové složce v říjnu zrychlila n

projít na článek