Whirlpool na prodej

V rámci pravidelné rotace exponátů na našem showroomu nabízíme k prodeji whirlpool model TOUCH španělské značky AQUAVIA SPA! Jedná se o 3-místnou vířivku se dvěma luxusními lehátky a sedačkou. Lehátka jsou vybavena masážnímí traskami pro každou část vašich zad, nohou a chodidel. Díky hydromasážní funkci si můžete užít kompletní masáž v pohodlí Vašeho domova! Jedná se o vystavený kus, který nebyl nikdy napuštěn a používán. TOP stav! KOMFORTNÍ RELAX U VÁS DOMA! Parametry nabízeného whirlpoolu: Rozměry: 216 x 166 x 74cm Počet míst: 3 Objem vody: 780 litrů Barevné provedení: Stříbrná vana Winter Solstice/Opláštění Thunder Příslušenství: Dokonalejší izolace (ECO Spa), LED osvětlení, Termokryt Cena: 185.000,- Kč bez DPH, cena nazahrnuje dopravu a montáž Více informací Vám poskytneme na vyžádání. KONTAKTUJTE NÁS Whirlpool Aqualifespa Showroom 06 whirlpool-aqualifespa-showroom-04 Whirlpool Aqualifespa Showroom 07 Whirlpool Aqualifespa Showroom 08 Whirlpool Aqualifespa Showroom 05 whirlpool-aqualifespa-top whirlpool-aqualifespa-01 Dokumenty ke stažení: bws_drawnings-spa-touch.pdf Co pro vás můžeme udělat? V zájmu zákazníka realizujeme zakázky pouze na území Moravy. Je to především z důvodu kvalitní technické a projektové přípravy zakázky, cenově přijatelné realizace a rychle dosažitelného servisu, zbytečně nezdražovaného stovkami kilometrů navíc. Jméno* E-mailová adresa* Telefon* Místo realizace* Místo realizace*Olomoucký krajZlínský krajMoravskoslezský krajJihomoravský krajVysočina Zpráva* Odeslat * Povinné údaje. Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracovním osobních údajů. Objednávka/Poptávka servisu V zájmu zákazníka realizujeme zakázky pouze na území Moravy. Je to především z důvodu kvalitní technické a projektové přípravy zakázky, cenově přijatelné realizace a rychle dosažitelného servisu, zbytečně nezdražovaného stovkami kilometrů navíc. Jméno* E-mailová adresa* Telefon* Místo realizace* Místo realizace*Olomoucký krajZlínský krajMoravskoslezský krajJihomoravský krajVysočina Zpráva* Původní zakázka* Původní zakázka* Realizována společností BWS Realizace od jiného dodavatele Odeslat * Povinné údaje. Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas se zpracovním osobních údajů. Článek Whirlpool na prodej se nejdříve objevil na BWS Přerov.

projít na článek

Prodej přepravního vozíku pro závodní auto prodej plastové podlahy do stanu.

1) Prodej přepravního vozíku pro závodní auto Prodám lehký zaplachtovaný přepravní vozík pro závodní auto .Brzděný s užitnou hmotnosti 660kg.Celková hmotnost 800kg. Nízká nákladová výška 5- 24cm.Rozměry vnitřního prostoru 3650x1650x1300(výška) +rez

  • Web:
projít na článek

Vývoj, výroba a prodej vah a průmyslových navažovacích systémů

Společnost Sklenář s.r.o. navazuje na první krok z počátku roku 2021, kdy převzala vývoj, výrobu a prodej vah a průmyslových navažovacích systémů a nově od 1.11.2021 zajišťuje výrobu i prodej malých vah včetně jejich servisu a dodávky náhradních dílů.

projít na článek

Sobotní prodej znovu zahájen

Od soboty 4. 3. 2023 opět obnovujeme sobotní prodej. Otevřeno máme od 8:00 do 11:00 Do akce jsme aktuálně zařadili oblíbené OSB 12mm perodrážky v ekonomické 2. jakosti. V klidu domova objednejte na obchod.drevocentrum.cz Těšíme se na vás.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: ICS 0,28g, 1 kg

Kuličky, ICS, Airsoftové střelivo. Kuličky ICS EXTREME PRECISION patří k absolutní špičce ve své třídě. Prodej je prováděn KG a počet je pouze orientační. Váha: 1 Kg   Prodej airsoftových zbraní a střeliva je pouze pro osoby starší 18 let.

projít na článek

Plachetnice RS Feva na prodej

Na prodej ex-charter plachetnice RS Feva používané během Mistrovství Evropy na Lipně. V různých cenových relacích. K okamžitému odběru. #zacnisjachtingem #rsfevasailing #bezvaparta V případě zájmu volejte 602 410 028 (Honza).

projít na článek