Wellness Relax pobyt

Wellness relax pobyt 3 noci Pokud se rozhodnete pro odpočinek v luxusním prostředí čtyřhvězdičkového hotelu a máte chuť nechat se hýčkat službami na vysoké úrovni, je tento třídenní denní pobyt tím pravým pro vás. Cena pobytu zahrnuje: 3× ubytování polopenzi 1x klasickou částečnou masáž 1x fango zábal 1x uhličitou koupel 1x vstup do solné jeskyně Lázeňský poplatek si hradí každý host na místě sám, není zahrnut v ceně pobytu. Ceny pobytu Ceny 2023 Příplatky Ceny 2023 Cena za osobu a pobyt v daném pokoji. Příplatky Nezávazná poptávka Web Site Jméno Příjmení Telefon Email Datum příjezdu Datum odjezdu Počet hostů Typ pobytu Vyberte typ pobytu Last Minute ve vybraném termínu Letní dovolená plná bonusů Wellness pobyt Zvýhodněný pobyt pro seniory 55+ Intenzivní léčebný pobyt Klasický léčebný pobyt Léčebná dovolená Ubytování se snídaní Podzimní odpočinek Vánoce a Silvestr Zimní pohoda Adresa Poznámka Consent Odesláním této poptávky souhlasíte s všeobecnými podmínkami a zpracováním osobních údajů. Dále k pobytu Volný vstup do hotelového bazénu s protiproudem a vířivkou Župan na pokoji WiFi připojení Půjčení Nordic walking holí zdarma Půjčení kol/elektrokol za zvýhodněnou cenu (letní sezóna) Volný vstup do venkovního hotelového bazénu (letní sezóna) Pobyt Senior 55+ Pobyt Senior 55+ Léčebná dovolená Léčebná dovolená Zimní pohoda Zimní pohoda Letní dovolená plná bonusů Letní dovolená plná bonusů Intenzivní léčebný pobyt Intenzivní léčebný pobyt Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Článek Wellness Relax pobyt se nejdříve objevil na Hotel Reza.

projít na článek

Last minute

Last minute termíny 2023 Přijeďte si odpočinout do lázní na poslední chvíli, čekáme tu na Vás! ubytování v komfortním pokoji

projít na článek

Podzimní relax

Podzimní relax 2023 / 7 Nocí Přijeďte si odpočinout do lázní, čeká na Vás lahodná polopenze, vstupní lékařská prohlídka, 16 léčebných procedur a ještě mnohem více!

projít na článek

Zimní pohoda

Zimní pohoda 2. 1. 2023 - 25. 2. 2023 Přijeďte si odpočinout do lázní, čeká na Vás lahodná polopenze, vstupní lékařská prohlídka, 13 léčebných procedur a ještě mnohem více!

projít na článek

Léčebná dovolená

Léčebná dovolená Léčebná dovolená od 7 nocí Léčebný pobyt s nižší intenzitou léčby. Pro léčbu využíváme místní přírodní léčivé zdroje na základě povolení Ministerstva zdravotnictví ČR – minerální vodu a slatinu

projít na článek

Letní dovolená plná bonusů

Letní dovolená plná bonusů 25. 06. - 29. 08. 2023 Léto, venkovní bazén s lehátky, míchané nápoje, terasa, sluníčko a mnoho dalších, tak vypadá letní dovolená u nás.

projít na článek