Vzpomínáme: Jak se Leoš Mareš bil o titul v našlapaném high rolleru

Stýská se vám po živých turnajích? Pojďte si připomenout ten z listopadu 2019, v němž se Leoš Mareš srdnatě bil s přesilou zkušených profesionálů. V 15k MTPT High Rolleru si populární moderátor poprvé vyzkoušel roli lídra finále, ostré souboje sváděl především se sousedem Vítkem Peštou.

projít na článek

A zase ten Bounty Builder High Roller. Vocaaas bere bronz a spolu s ním $32.490

V Sunday Millionu a jeho Mini variantě padli Vojtěch Červinka a riboon na 11. a 10. příčce, to Vítězslav Čech v pondělní dohrávce $530 Bounty Builder High Rolleru vystoupal na bronzovou příčku. Úspěšný profesionál tak získává $32.490, druhou největší

projít na článek

Rozšiřte své znalosti BBA: Výhody profesního manažerského studia

BBA, plně formulováno jako Bachelor of Business Administration, je titul dobře známý v anglosaské kultuře. Tento akademický titul na úrovni bakaláře je základním stupněm pro manažerské vzdělávání. V České republice tento titul není klasifikován jako akade

projít na článek

Hyundai IONIQ Electric získal titul „Český energetický a ekologický projekt roku“

Hyundai IONIQ Electric obdržel titul ČEEP (Český energetický a ekologický projekt) za rok 2018 v kategorii energetika, průmysl, doprava.

projít na článek

Hyundai získal podruhé v řadě titul „The Game Changer“

Při vyhlašování letošních ocenění časopisu Autocar získala značka Hyundai již podruhé v řadě titul „The Game Changer“.

projít na článek

Karlos Vémola se konečně utká s Patrikem Kinclem o titul. Ten se vzdal možné milionové výhry

Karlos Vémola se při svém návratu konečně utká s Patrikem Kinclem. Kicl má v současné době titul šampióna střední váhy a kvůli Vémolovi se vzdal šance vyhrát milion eur.

projít na článek