Vytiskni si na 3D tiskárně katamarán.

- 3D tisk Odplouvám k ránu na katamaránu... je část textu písně Michala Hrůzy. Což je vlastně jedno, důležitější je, že Martin Velíšek jeden takový katamarán navrhl, vytiskl na 3D tiskárně a vyzkoušel. A vypadá skvěle! A pluje! A možná se plaví bouří ... no nic, už toho nechám.

projít na článek

PROMO: Inkousty za 29.000,- ke každé tiskárně Epson SC-S80610

V rámci probíhající výstavy DRUPA přichází EPSON s promo nabídkou k tiskárně EPSON SC-S80610, kdy ke každé tiskárně dostane zákazník mimo první sady inkoustů i druhou v ceně cca 29.000,- bez DPH.

projít na článek

Automatická řezačka Duplo DC-616 Pro

Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO. The post Automatická řezačka Duplo DC-616 Pro appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

Přebíráme zakázky Dastaxu!

Tiskárna Dastax z Jindřichova Hradce předává své klienty ABC Tiskárně. The post Přebíráme zakázky Dastaxu! appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek

MASTERLAN NA STUPNÍCH VÍTĚZŮ

Jelikož byla po 12 letech zrušena profesionální Extreme Sailing Series, rozhodl se náš tým MASTERLAN pro domácí přípravu a vyladěnínbsp; lodí pro nadcházející regaty. Po tréninku v Černé v Pošumaví vstoupila posádka David Křížek a Martin Krsička do závodu

projít na článek

Brožurovací Duplo System

Další novinka právě přistála v naší tiskárně brožurovací systém Duplo zvládne až 4.000 brožur za hodinu. Tak objednávejte brožury, ať dáme lince pořádnou testovací zátěž. The post Brožurovací Duplo System appeared first on ABC Tiskárna.

projít na článek