VÝSTUPY A CERTIFIKACE CELOROČNÍHO STUDIA

Škola hledá divadlo lidské přirozenosti skrz rozličné styly,hry, pohledy, jazyky. Výuka se stává dvouletou cestou, která staví studentům překážky provokující jejich tvůrčí kvality, a tím jim pomáhá rozvíjet se a hledat vlastní cestu.

projít na článek

Certifikace ISO

Akreditovaný certifikační orgán systému managementu nám dne 5. 2. 2016 prodloužil certifikace managementu kvality podle normy ČSN EN ISO 9001:2009, certifikace environmentálního managementu podle normy ČSN EN ISO 14001:2005 a certifikace managementu bezpe

projít na článek

Sektorové certifikace ISMS

Elektrotechnický zkušební ústav s.p. nově nabízí rozšíření certifikací v oblasti ISMS podle jednotlivých sektorů podnikání. CQS může svým klientům díky spolupráci s EZÚ s.p. tyto certifikace také nabídnout.

projít na článek

Nový interiér našeho kuchyňského studia

Provedli jsme rekonstrukci našeho kuchyňského studia, abyste se u nás cítili ještě lépe. V nových expozicích si pak můžete prohlédnout poslední trendy v kuchyňském a vestavném nábytku. The post Nový interiér našeho kuchyňského studia first appeared on HOK

projít na článek

KOI workshop 20.9. 2014

Přijďte si vybrat z naší pestré nabídky KOI do AKC Holice v sobotu 20.9. 2014 9 - 16 h a na jaře si odvezete vitální a krásně vybarvené KOI, navíc o dost větší! Využijte celoročního prodeje KOI!

projít na článek

Výhoda permanentek ve Fitness studiu WELLNESS-GYRO

Naše studio nabízí klientům výhodné permanentky na cvičení v rámci celého studia. Lekce lze střídat dle vašeho volného času na permanentku nyní přispívá VZP 1 000,- Kč na základě dokladu od našeho studia.

projít na článek