Vysokoúčinná kogenerační výroba elektřiny a tepla

Nejedná se o nový pojem, lze se s ním setkávat již řadu let. V principu se jedná o:>>> vyrobit teplo,>>> toto teplo následně využít pro výrobu elektrické energie,>>> teplo výstupní a tím přebytečné následně využít pro další účely.A co je na tomto procesu nového a objevného? (zveřejněno: 04-12-2015; aktualizováno 10-06-2018)

projít na článek

Kogenerace v Chebu tlumí růst cen tepla

Společnost Terea Cheb je dlouhodobě orientována na spolehlivé dodávky tepla pro domácnosti i průmyslové odběratele v Chebu a Aši. Je jednou z prvních teplárenských společností v Česku, která po roce 1990 provedla plynofikaci výtopen a jejich přerod v malé

projít na článek

Chráněno: Článek 3 kogenerační jednotky

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Článek 3 kogenerační jednotky se nejdříve objevil na Rayo.

projít na článek

Chráněno: Článek 2 kogenerační jednotky

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Článek 2 kogenerační jednotky se nejdříve objevil na Rayo.

projít na článek

Chráněno: Článek kogenerační jednotky

Chráněno heslem Chcete-li zobrazit tento příspěvek, zadejte heslo: Heslo: Odeslat Článek Chráněno: Článek kogenerační jednotky se nejdříve objevil na Rayo.

projít na článek

Plynofikace Gran Canaria startuje

Výroba elektřiny je stále dražší a vláda se proto odhodlala k plynofikaci. 

projít na článek