Vysoce funkční rozvrh

Chcete letos nějak vylepšit svůj pracovní režim? Andrew Huberman, profesor neurobiologie na Stanfordu a tvůrce vyhlášeného podcastu Huberman Lab, má pro vás tip na vysoce funkční rozvrh: Sluneční světlo a pohyb Splnění úkolu Přemýšlení, reflexe Opakujte 1-3 Spánek A samozřejmě jezte zdravě, hydratujte, buďte s lidmi a vyhýbejte se ztrátě energie, tj. nemíchejte různé stavy mysli napříč výše uvedenými kroky a praktikujte jejich funkční oddělování. Každá fáze může mít samozřejmě různou délku trvání. Klíčové je naučit se skutečně zapínat a vypínat různé režimy myšlení a jednání, přiměřeně nejrůznějším nárokům každodenního života. Není nic horšího než někdo, kdo se neumí přepnout.

projít na článek

Rozvrh tréninků

Rozvrh tréninků pro cvičební skupiny pro sezonu 2022/2023 je platný od 5.září 2022

projít na článek

Jak pečovat o funkční oblečení?

Termoprádlo, často označované také jako funkční prádlo. Máte ho? A neničíte si ho? Výborný kousek, který se rozhodně vyplatí mít v šatníku. Proč? A jak se o něj starat, aby bylo stále funkční ?

projít na článek

Čínská medicína časový rozvrh aktivity orgánů

Příspěvek Čínská medicína časový rozvrh aktivity orgánů pochází z Iva Měsíčková

projít na článek

Rozvrh výuky

Pravidelná výuka probíhá v Praze, Českých Budějovicích a v Českém Krumlově. Source

projít na článek

Jak na refluxní onemocnění jícnu z pohledu funkční medicíny?

Máme tu krásnou spolupráci s paní Mgr. Evou Hájkovou MBA, která spolu s MUDr. Janem Vojáčkem CFMP a Žanetou Kremsa FNLP založila Institut funkční medicíny v Praze, napsala knihu Hravě o živé stravě, má vlastní značku kvalitních, vysokorychlostních mixérů

projít na článek