VÝSLEDKY SOUTĚŽE STAVBY KARLOVARSKÉHO KRAJE 2018

(www.stavbykarlovarska.cz) Výsledky soutěže Stavby Karlovarského kraje 2018 11.06.18 Dny stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2018 Soutěž „Stavby Karlovarského kraje 2018 Hodnocení odborné poroty: Stavby: 3. místo: Stavba č. 17 Oprava mostu přes Jáchymovský potok Přihlašovatel: Město Jáchymov. Investor: Město Jáchymov Projektant: Ing. Jakub Rudolský PONTIKA s. r. o. Zhotovitel: N+N Konstrukce a dopravní stavby Litoměřice, s.r.o. panel stavby pdf ke stažení The post VÝSLEDKY SOUTĚŽE STAVBY KARLOVARSKÉHO KRAJE 2018 appeared first on N+N – Konstrukce a dopravní stavby Litoměřice, s.r.o..

projít na článek

VÝSLEDKY ŠKOLNÍCH KOL NÁRODNÍ SOUTĚŽE ZUŠ

Výsledky školního kola soutěže ve hře na klavír zde Výsledky školního kola soutěže ve hře na kytaru sólo zde Výsledky školního kola soutěže ve hře na kytaru komorní hra zde Školní kolo soutěže ve hře na smyčcové nástroje se bude konat v pondělí 26. února

projít na článek

Olympiades de français aneb jak to letos dopadlo

Výsledky soutěže byly ve čtvrtek 8. 2. 2018 vyhlášeny, ceny rozdány a vítězové všech čtyř kategorií se již těší na účast v krajském kole konverzační soutěže ve francouzštině, která proběhne v březnu.

projít na článek

Soutěže a výsledky našich hasičů

Nabízíme přehled a výsledky soutěží v požárním sportu, kterých se účastní naši hasiči. Výsledky průběžně doplňujeme.

projít na článek

Velký úspěch naší studentky německého jazyka v překladatelské soutěži

V listopadu 2018 se naše gymnázium zúčastnilo mezinárodní soutěže Juvenes Translatores 2018, která je pořádána Generálním ředitelstvím pro překlady Evropské komise. Soutěže se mohou účastnit školy Evropské unie. Do této soutěže se za naše gymnázium přihlá

projít na článek

BEST IN ENGLISH 2018

Také v letošním školním roce se žáci vyššího gymnázia měli možnost zúčastnit 8. ročníku mezinárodní soutěže Best in English. Soutěž proběhla v pátek 30. 11. 2018.

projít na článek