Vyrazte na podzim na Lipno. Prozradíme proč…

Podzim je druhé jaro, kdy je každý list květem, praví jeden citát. A je to tak. Na Lipně je na podzim tak krásně, že se vyplatí sem vyrazit na týden nebo klidně jenom na víkend. Máme pro vás několik důvodů, proč si užít babí léto u jihočeského moře. Obsah článku Když podzim na Lipně kouzlíI Pokračovat ve čtení "Vyrazte na podzim na Lipno. Prozradíme proč…" The post Vyrazte na podzim na Lipno. Prozradíme proč… appeared first on Ubytování na jedničku.

projít na článek

Výlet na Lipno i na podzim!

To že končí léto, přeci neznamená, že končí i výlety a s nimi spojená zábava. Neschovávejte se o víkendech doma a vyrazte s rodinou na výlet na Lipno. A proč zrovna Lipno? No protože na Lipně je i na podzim spousta zajímavých aktivit, které budou bavit dě

projít na článek

Aquaworld Lipno nad Vltavou

Aquaworld Lipno je centrum nekončících vodních radovánek pro děti i dospělé v těsné blízkosti našeho areálu Landal Marina Lipno. Můžete zde relaxovat nebo aktivně odpočívat za každého počasí na Lipně.

projít na článek

Bike Park Lipno

Netradiční zábava s trochou bezpečného adrenalinu Vás čeká v Bikeparku Lipno. Vzrušující a přitom bezpečný sjezd zvládnou děti i začátečníci.

projít na článek

Bežky Lipno Frymburk

Jestliže rádi jezdíte na běžkách, tak Lipno vás z tohoto pohledu určitě nadchne. Na Lipně a ve Frymburku je za vhodných sněhových podmínek připraveno cca 40 km upravovaných běžeckých tratí.

projít na článek

Vodní nádrž Lipno

Vodní nádrž Lipno – největší umělé jezero v České republice, právem nazývané „jihočeské moře“ se nachází v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Se svou délkou 42,5 km a šířkou až 10km je největší vodní plochou v České Republice. Přijeďte se k nám nejen uby

projít na článek