Výlet Zoo Praha

v úterý 13.6. 2023 Cena výletu: 250,Kč. děti(plaťte na jednotlivých třídách do pátku 9.6.)                           150, ZTP/ZTPP Cena zahrnuje vstupné, autobusová doprava je hrazena Darem.   S sebou: batůžek s pitím a malou dobrůtkou, oblečení a obuv přiměřeně počasí. Prosíme rodiče o závazné přihlášení svých dětí do pátku 9.6. 2023 do 7:45 hod. příchod dětí do MŠ Příjezd je plánován mezi 15:10 – 15:30 hod. Organizace výletu: svačinka v MŠ Odjezd Autobusem na výlet prohlídka Zoo Praha a svačinka na výletě oběd v místě konání akce odjezd do MŠ The post Výlet Zoo Praha appeared first on Škola.

projít na článek

Výlet mladších vlčků do Kolovrat

Kluci se vydali na výlet na východ Prahy, do Kolovrat. Po cestě jsme se zastavili na koupačku v blízkém biotopu, zaskákali si na trampolíně v lese a výlet zakončili na hřišti. Fotky zde

projít na článek

Výlet ze Zdoňova do Dolního Adršpachu

Zítra v pátek 16.9.2022 pojedeme s dětmi na výlet. Odjezd z autobusové zastávky v 7:20 nebo sraz do 7:10 v MŠ, návrat do školky na oběd. […] The post Výlet ze Zdoňova do Dolního Adršpachu first appeared on Základní škola a mateřská škola, Adršpach.

projít na článek

Celodenní školní výlet Loučeň

CELODENNI-SKOLNI-VYLET The post Celodenní školní výlet Loučeň appeared first on Mateřská škola Juárezova.

projít na článek

Výlet

21/11 v 10:30hod. odjezd do HK. Návrat cca 16-16:30hod.S sebou batůžky s netekoucím pitím. Vhodné pohodlné městské oblečení. The post Výlet appeared first on MŠ Stará Paka.

projít na článek

Výlet do Ekocentra ČAPÍ HNÍZDO

VÝLET DO EKOCENTRA ČAPÍ HNÍZDO v pondělí 29.5. 2023   Celoškolkový výlet do Ekocentra Čapí hnízdo u Olbramovic.   Cena výletu: 120,Kč. (plaťte na jednotlivých třídách) Cena zahrnuje vstupné, autobusovou dopravu hradí Mateřská škola. Prosíme u uhrazení

projít na článek