Výjezdní zasedání

Nepředvídatelný týden v malebném Máchově kraji. Na programu zpěv a přidružené zvukové, pohybové a výrazové projevy, koupání, slunění na březích jezera či na zahradě, procházky borovými lesy a pro romantiky četba zajímavostí z Máchova života a díla.  :-) kdy:   11.8. 13.8. 2017 kdo nemůžete na celý víkend, přijeďte alespoň na jeden den nebo Výjezdní zasedání Pokračovat ve čtení The post Výjezdní zasedání first appeared on Dana Marečková.

projít na článek

Pozvánka na veřejné zasedání zastupitelstva obce

4. Pozvání na zasedání září 2023 The post Pozvánka na veřejné zasedání zastupitelstva obce appeared first on Nová Ves nad Popelkou.

projít na článek

Aktuality z 6. zasedání zastupitelstva

Ve středu 13. prosince 2023 proběhlo šesté veřejné zasedání zastupitelstva města, kde zastupitelé projednali a schválili také následující body.

projít na článek

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce

Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Pozvánka na zasedání Zastupitelstva obce ve středu 19. 4. 2023 od 19 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Chrášťovicích. Vedení obce Út, 04/11/2023 - 10:58 Příloha

projít na článek

Komuniké ze zasedání VV FAČR ze dne 25. dubna 2023

Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky přijal na řádném zasedání v Praze dne 25. dubna 2023 následující závěry:

projít na článek

Aktuality z 5. zasedání zastupitelstva města

Ve středu 13. září 2023 proběhlo páté veřejné zasedání zastupitelstva města. V jeho rámci byly, mimo jiné, schváleny také následující body.

projít na článek