Výhody členství ve V-klubu (založení zákaznického účtu)

Založení zákaznického účtu je jednoduché a jeho aktivním využíváním získáte zdarma členství v našem V-klubu, které vám přináší řadu výhod: včasnější informace o akcích a slevách přednastavení a snadná editace fakturační a dodací adresy ve vašem profilu, bez nutnosti je při každé objednávce znovu vyplňovat věrnostní body (fazolky) za každou uskutečněnou objednávku, které můžete využít při vašem nákupu jako naše specifické platidlo možnost hodnotit a komentovat zakoupené zboží- svým hodnocením a komentářem pomáháte ostatním zákazníkům i nám - každé hodnocení i komentář jsou ohodnoceny fazolkami možnost ukládat si oblíbené zboží do osobní složky V případě nedostupnosti některého zboží, možnost nastavit si hlídacího psa, který vás bude informovat o naskladnění Speciální kategorie a slevové vouchery

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu podzim 2019

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.10.2019 do 31.3.2020. Více informací o jednotlivých dárcích najdete ZDE.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu podzim zima

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.10.2020 do 31.3.2021. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub. nbsp;

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu jaro léto

Vybírejte z nabídky NOVÝCH DÁRKŮ zákaznického klubu Trefa. Nabídka platí od 1.4.2020 do 30.9.2020. Pro přehled dárků přejděte do sekce Zákaznický klub.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu

Nakupujte na zákaznickou kartu Trefa a získejte například dětskou trampolínu, LED televizor, parní hrnec, nebo některý z více jak 90-ti nových dárků zákaznického klubu. Nabídka nových dárků platí od 1.5.2015 30.4.2016.

projít na článek

Nové dárky zákaznického klubu Trefa jaro léto 2022

Od 1.4.2022 mohou věrní zákazníci prodejen Trefa vybírat z nové nabídky dárků zákaznického klubu na období jaro léto. Kompletní nabídka dárků a více informací o výhodách pro věrné zákazníky najdete v sekci zákaznický klub.

projít na článek