Výhodné nákupy jen deset minut od Playa del Inglés

Gran Canaria přitahuje kupující díky svému nízkému daňovému zatížení, DPH je zde jen 7%. Přítomnost obchodů s významnými národními i  mezinárodními značkami  (Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Cortefiel, Zara Kids, Springfield, Paco Martinez, Nikki, Bata, Calzedonia, Adidas, C&A, Guess, D esigual, Desnudos, H&M a další) spolu se širokou sítí obchodních hypercenter, kde je možné zakoupit i typické kanárské výrobky, dělají z ostrova  ideální místo k nakupování . Jedno z těchto center je jen deset minut jízdy od Maspalomas. 

projít na článek

Počasí Playa del Inglés

Aktuální počasí v letovisku Playa del Inglés na jihu Gran Canaria s předpovědí. 

projít na článek

Lopesan znovuotevře další hotel na Playa del Inglés

Hotelová skupina LOPESAN oznámila, že na konec června připravila znovuotevření velmi oblíbeného hotelu  Abora Buenaventura  na Playa del Inglés na jihu Gran Canaria.

projít na článek

Tradiční vánoční trhy se svařákem na Playa del Inglés

Tradiční německé vánoční trhy se budou konat, tak jako každoročně, i letos v hotelu Maritim Play v srdci Maspalomas, na Playa del Inglés. 

projít na článek

Dobojováno. Pláže Inglés a Maspalomas budou mít po 5 letech nové kiosky!

V únoru budou  konečně po pěti letech nainstalovány  nové plážové kiosky na plážích  Playa del Inglés a Maspalomas.

projít na článek

Cabaňita Park - kanárská zahradní restaurace

Tradiční kanárská zahradní restaurace s grilem a neodolatelným králíkem na česneku. O víkendu s živou hudbou. Vždy s velice příjemnými cenami. To vše jen 15 minut od Playa del Inglés. 

projít na článek