Vyhlášení ředitelského volna

Ředitel školy vyhlašuje v souladu s § 24 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., školský zákon, v platném znění, pro všechny žáky z technických a organizačních důvodů na 29. září 2023 volný den. Havlíčkův Brod 18. září 2023 Mgr. Jiří Forman ředitel školy The post Vyhlášení ředitelského volna appeared first on OA a HŠ Havlíčkův Brod.

projít na článek

Vyhlášení ředitelského volna

Vzhledem k onemocnění několika vyučujících během víkendu ředitelka školy vyhlašuje na 25. 10. a 26. 10. volno ředitele školy pro žáky všech tříd.

projít na článek

Vyhlášení konkurzního řízení

Vyhlaseni-konkurzu-ZUS-J.-R.-Misi-OrlovaStáhnout The post Vyhlášení konkurzního řízení appeared first on ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LEOŠE JANÁČKA.

projít na článek

Slavnostní vyhlášení Antifetfestu

Na slavnostní vyhlášení celorepublikového kola amatérské filmové soutěže pro žáky Antifetfest aneb Jde to i jinak! se také letos vydala početná výprava z dačického gymnázia. A jak to celé dopadlo? Dozvíte se v článku Tomáše Pavlů.

projít na článek

Už jedeme na plné obrátky.

U školáků jsou ještě 2 místa volná. U dospělých 3 místa volná. Jinak už je plno. Pokud máte ještě někdo zájem..? Jedeme prezenčně i online. ❤

projít na článek

Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2024/2025

Ředitelka střední školy, jejíž činnost vykonává Veřejnosprávní akademie a střední škola, s.r.o.,vyhlašuje podle ustanovení § 60 odst. 1, zákona č. 421/2023 Sb., <= ZDE The post Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení pro školní rok 2024/2025 appeared firs

projít na článek