Vybrat správnou komodu není žádná věda

Komoda patří mezi standardní výbavu nejen českých domácností. Pokud chcete, aby vám sloužila dobře po mnoho let, měli byste si zvolit model, který vám maximální měrou vyhovuje ve všech ohledech.

projít na článek

Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs?

Mít na zahradě hustý, sytě zelený a svěží trávník není snadné. Poradíme, jak se liší a podle čeho vybírat okrasné travní směsi. The post Okrasné travní směsi promění vaší zahradu. Jak vybrat správnou směs? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Štíhlejší do léta

Webinářem Vás provedla: Martina Dvořáková, hlavní výživová poradkyně společnosti Ketodiet, osobní kouč. Dlouhodobě vede dietní plány známých osobností, mnohokrát jste ji také mohli vidět v nejrůznějších médiích. DOZVÍTE SE, ŽE: Nikdy není pozdě na změnu,

projít na článek

Velikost kalhot – Komplexní průvodce jak dobře koupit kalhoty

Zvolit správnou velikost kalhot je věda. Výrobci uvádějí velikosti v různých měrných jednotkách – centimetrech nebo palcích. V Evropě známe EU číslování ale také francouzské, italské a britské. Různé tabulky velikostí platí pro muže, jiné pro ženy i děti.

projít na článek

DOMÁCÍ VAŘENÍ PIVA

Pivo vznikne tak, že ze sladu vyluhované cukry se povaří s chmelem, kvasnice z těchto cukrů vytvoří alkohol a vykvašený nápoj pak ještě několik týdnů zraje. Tedy žádná velká věda, zkuste to také!

projít na článek

Jak na bundy?

Prošívané, zimní, přechodové, silné, slabé, vesty, kabáty… v našich klimatických podmínkách potřebuje bundu každý. Jak si však správně vybrat pro jaké roční období? Tento článek vám přiblíží základní kategorie bund a pomůže vám vybrat si tu správnou.

projít na článek