Vláda absolutní rozpočtové nezodpovědnosti

Vláda Andreje Babiše si nechala pod rouškou (jak příznačné, že?) boje s covidem schválit rekordní schodek státního rozpočtu. Jedním z hlavních pohnutek vytváření této obří sekery bylo tvrzení, že se musíme ze současné krize proinvestovat. Opak je však pravdou. Z 500 miliard korun má jít na investice údajně pouhých 30 miliard. Vypadá to, že rozhodující částku rozpočtového schodku [] The post Vláda absolutní rozpočtové nezodpovědnosti first appeared on Daňový poplatník.

projít na článek

Vláda schválila konečnou podobu úsporného tarifu z dílny MPO

Vláda schválila nařízení, která stanovují konečnou podobu příspěvku z úsporného tarifu. Ten letos vláda poskytne domácnostem na pomoc s vysokými cenami energií. Letos v pokračovat

projít na článek

Takhle vám vláda zdraží elektřinu, pečivo i auta

Trh neselhává, selhává vždy regulace. Je úplně jedno, že vláda mluví o pomoci běžným lidem. Ve skutečnosti dělá opak. Premiér se zavázal zavřít naše uhelné elektrárny a důsledkem bude ZDRAŽENÍ elektřiny.

projít na článek

Sklizeň 2022 - Vláďa Třískala

Vláďa Třískala je sparkovský veterán, který se na stránkách časopisu ze svých hudebních lásek už mnohokrát vyznal, jedno jméno však v jeho výběru toho nejlepšího za rok 2022 přece jen překvapí!

projít na článek

Vláda spojených států Amerických je prostředníkem obchodování s lidmi

Federální vláda Spojených států se stala prostředníkem v mnohamiliardové operaci obchodování s lidmi zaměřené na nezletilé bez doprovodu na jižní hranici, uvedla ve středu informátorka před soudním výborem Sněmovny reprezentantů. Tara Lee Rodas se dobrovo

projít na článek

Americká vláda rozdává vosy - Tom Scott

V minulém videu jsme se dozvěděli o slepicích, které zachraňují lidské životy, dnes se zase podíváme na druh parazitní vosy, která každoročně zachraňuje úrodu mnoha plodin. Americká vláda tyto vosy dokonce chová a zdarma rozdává.

projít na článek