Vítáme UPS nového dopravce pro více než 15 evropských států

Jsme velmi rádi, že můžeme mezi našimi dopravci přivítat UPS jednoho z celosvětových lídrů v oblasti logistiky. Začínáme společně doručovat do 15 států Evropy a příští rok budeme množství zemí postupně rozšiřovat o další evropské státy i mimo hranice Evropské unie. CO MŮŽETE OD UPS ČEKAT? značku, kterou znají zákazníci napříč celou Evropou opravdu výhodné ceny za doručení do 15 států Evropské unie spolehlivé doručení zásilek s možností pojištěnípřepravu rozměrnějších balíků v rámci standardní zásilkydopravce, který rozvíjí flotilu vozidel s alternativním pohonem Dopravce UPS už můžete začít využívat bez omezení, pokud nahráváte zásilky prostřednictvím klientského účtu. V případě, že využíváte import CSV souboru či API, nezapomeňte si přidat nová čísla dopravců pro každý stát má dopravce UPS přiřazeno jiné číslo. Aktualizovaný seznam čísel dopravců najdete v API dokumentaci. Aktuální ceny za doručení zásilek jsme pro Vás shrnuli v přehledném ceníku na webu. Najdete zde také parametry balíků a všechny potřebné informace k tomu, abyste mohli začít využívat doručování prostřednictvím UPS. V případě, že chcete, aby Vaši zákazníci dostali své zásilky do Vánoc, nejzazší termín pro podání zásilek doručovaných prostřednictvím UPS je 15. 12. 2022. The post Vítáme UPS – nového dopravce pro více než 15 evropských států first appeared on Pošta bez hranic.

projít na článek

Povánoční omezení přepravy prostřednictvím 123 Kurýra / 123 Kuriera

Štědrý den se blíží, vánoční sezóna vrcholí a ta povánoční už klepe na dveře. Víme, že období povánočních výprodejů je neméně důležité, proto bychom Vám chtěli dát dopředu vědět, že na konci roku dojde k omezení přepravy do České i Slovenské republiky pro

projít na článek

Výsledky klubových soutěží za rok 2022

Máme tady vyhlášení soutěží ČKRR za rok 2O22! Všem moc gratulujeme a vítáme mezi námi nové klubové šampiony !

projít na článek

Vítejte!

Vítáme vás na stránkách autorizovaného distributora značky Lucznik pro Českou republiku a Slovensko. Najdete u nás (nejen) moderní domácí šicí stroje Lucznik, overlocky Lucznik, coverlocky Lucznik.

projít na článek

Zahajujeme provoz nového střediska „PILA“

Firma Plastpol, s.r.o., zahajuje provoz nového střediska „PILA“ Zpracování kulatiny probíhá na CNC řízené, úhlové pile Drekos PP-550. ✓  Zpracováváme kulatinu jako službu zákazníkům pouze o pořez dle přání ✓  Vykupujeme kulatinu pro další zpraco

projít na článek

Příchod Chorvatska do eurozóny a s tím související změny v Poště bez hranic

Vážení klienti, jak jistě víte, Chorvatsko od 1. 1. 2023 přechází z měny HRK na EUR a s tím souvisí řada změn i v našem systému Pošty bez hranic. Abychom touto změnou prošli bez potíží, připravili jsme pro Vás přehled toho, jak bude přechod probíhat:

projít na článek