Víkendové menu od 24.6. 25.6.2023

0,3l Vývar s játrovými knedlíčky a domácími nudlemi 55,                                                                                         A:1,3,7,9, 0,3l Bílá zelnice se šťouchanými brambory 60,                                                                                           A:1,7, 150g Hovězí líčka na červeném víně, bramborová kaše 235,                                                                                        A:1,7,12, 200g Vídeňská roštěná, domácí krokety 210,                                                                                          A:1,3,7, 200gTelecí hanger steak s liškovou omáčkou, opečený brambor ve slupce325,                                                                                           A:1,7, 200g Filety ze pstruha na roštu, grilovaná zelenina 255,                                                                                          A:4,7, 170gČerstvý kapr smažený v bylinkové strouhance, bramborový salát230,                                                                                     A:1,3,4,7,10, 3 ks Lívance s malinami a zakysanou smetanou 85,                                                                                        A:1,3,7, 1 ks Domácí borůvkový knedlík se zakysanou smetanou 75,                                                                                        A:1,3,7,The post Víkendové menu od 24.6. – 25.6.2023 first appeared on Restaurace a hotel Bílá paní.

projít na článek

Silvestrovské menu 31.12.2023

Článek Silvestrovské menu 31.12.2023 se nejdříve objevil na Hotel U Pramenů.

projít na článek

Vánoční menu 24.12.2023

Článek Vánoční menu 24.12.2023 se nejdříve objevil na Hotel U Pramenů.

projít na článek

Velikonoce 2023 na Svatém Tomáši velikonoční menu

VELIKONOČNÍ MENU BUDEME PODÁVAT OD 6.4.2023 DO 10.4.2023 OSTERMENU 3 dcl Špenátová polévka 69,-Kč 3 dcl  Slepičí vývar sjarní zeleninou a babiččinými nudlemi   79,-Kč 100 g Vajíčkový salátek sjarní cibulkou a ředkvičkou   89,-Kč 130 g Velikonoční nádivka

projít na článek

Valentýnské menu pro 2 osoby 14.2.

VALENTÝNSKÉ MENU 14. 2. 2023 Amuse bouche * Předkrm Pstruh, zakysaná smetana, kopr, okurka, křepelčí vejce * Hlavní chod Angus roštěná, květák, křupavé brambory, lanýžová omáčka * Dezert Čokoládový dezert, pomerančový sorbet * Petit four 1 950,- Kč pro

projít na článek

Týdenní menu

Naše menu s aktuální nabídkou jídel, které si u nás můžete vychutnat. The post Týdenní menu first appeared on Pivovar a restaurace Faltus.

projít na článek