Videozáznam ze semináře „GEOPORTÁL 2.0 – aktualizace uživatelských požadavků“

Česká informační agentura životního prostředí zahájila nový rok mimo jiné seminářem k aktualizaci uživatelských požadavků ke geoportálu. Tento seminář se uskutečnil dne 4. 1. 2023 a jeho účastníci se kromě prezenční účasti mohli připojit i online. Seminář navazoval na akci, která se konala již v prosinci roku 2019. Tehdy byl jejím výsledkem ucelený seznam uživatelských The post Videozáznam ze semináře „GEOPORTÁL 2.0 – aktualizace uživatelských požadavků“ first appeared on CENIA.

projít na článek

Videozáznam přednášky Krása středověkého zlatnictví

Pořídili jsme videozáznam ze zajímavého vyprávění předního českého šperkaře, klenotníka a restaurátora, mistra Jiřího Urbana. Záznam můžete shlédnout zde Videozáznam přednášky Krása středověkého zlatnictví nebo přímo na YouTube.

projít na článek

Facebook mění pravidla. Nově budete moci mít více než jeden profil, ale má to pár omezení

Facebook dlouhé roky ve svých podmínkách zakazoval registrovat si více uživatelských účtů. Lidé to samozřejmě z různých důvodů porušovali, ale tvůrci největší sociální sítě jim teď vyjdou vstříc. Firma včera představila oficiální podporu více uživatelskýc

projít na článek

Apple: Poslední dostupné aktualizace/verze software (Aktualizace 28.5.2023)

Občas mi připadne, že informace o posledních dostupných verzích software od Apple pro jeho zařízení jsou mírně zmatené, nebo nepřehledné. The post Apple: Poslední dostupné aktualizace/verze software (Aktualizace 28.5.2023) first appeared on Michal Zobec |

projít na článek

fotografie ze semináře Venkov 2019

Zde je několik fotografii z dopoledního bloku semináře Venkov 2019, foto Dana Fialová

projít na článek

Fotografie ze semináře RURAL 2022

Tady je nekolik velmi neumělých fotografií ze čtvrtečního semináře Rural 2022. Toto jsou náhledy, kliknutím na fotku se zvětsí do běžné velikosti.

projít na článek