Videodiskotéka Vodafone

Videodiskotéka pro společnost Vodafone, plný taneční parket, úžasná akce. Celostátní akce společnosti Vodafone v Malé sportovní hale v Holešovicích byla ve stylu rockového festivalu a vystřídalo se zde několik populárních skupin: Monkey Bussiness, Tomáš Klus a Cílová skupina a No Name. Celou akci jsem uváděl a mezery vyplňoval skvělou hudbou. Na konci divoká párty s videoklipy od 90. let do současnosti.   The post Videodiskotéka Vodafone appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Videodiskotéka Soundtrack Poděbrady

Skvělý závěr léta afterparty po koncertu skupiny Lucie v rámci festivalu Soundtrack Poděbrady. Jednalo se o první ročník přehlídky zaměřené na filmovou muziku a multimédia. Videodiskotéka proběhla na nádvoří Poděbradského zámku a vše bylo zaměřeno na old

projít na článek

Vodafone

TELEKOMUNIKAČNÍ OPERÁTOŘIThe post Vodafone appeared first on LinuxBox.cz.

projít na článek

25 let Rossmann

Rossmann oslavil 25 let na českém trhu krásným plesem v Praze na Žofíně. Na závěr galavečera nechyběla parádní videodiskotéka 1950 2019. DJ Jirka Březina The post 25 let Rossmann appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Vánoční večírek ČEZ

Videodiskotéka ve stylu 90. let na sérii společenských akcí pro společnost ČEZ, prosinec 2017: Praha, Plzeň, České Budějovice a další 4 místa. Těžkej Pokondr a DJ Jirka Březina. The post Vánoční večírek ČEZ appeared first on Váš DJ -.

projít na článek

Ples Agel

Videodiskotéka Jirky Březiny na Reprezentačním plesu společnosti AGEL. Přes 800 spokojených tanečníků a skvělá párty na závěr plesu DJ Jirka Březina, ples Agel 2019 The post Ples Agel appeared first on Váš DJ -.

projít na článek