VIDEO: Nahrála vzkaz pro budoucí ženu svého muže. Co jí umírající partnerka vzkázala?

Dámy a pánové, jste připraveni na opravdu těžkou otázku na tělo? Pokud ano, jak byste odpověděli na následující dotaz Kdybyste věděli, že umíráte, co byste chtěli, aby budoucí partner/partnerka, kterou si vaše drahá polovička po vás najde, věděl/a? Nevíte? Proto se spolu na jedno takové dojemné video podíváme. Dnešní článek je o ženě jménem [] The post VIDEO: Nahrála vzkaz pro budoucí ženu svého muže. Co jí umírající partnerka vzkázala? appeared first on TYČÍČO.cz.

projít na článek

Hvězda The Last of Us vystoupila proti homofobním hejtrům. Poslala jim jasný vzkaz

The Last of Us se může pyšnit oddanou fanouškovskou základnou. Jak ale divácké hodnocení třetího dílu s názvem Long Long Time ukázalo, nachází se mezi nimi i řada neprogresivně smýšlejících jedinců. Těm teď vyslala představitelka Ellie jasný vzkaz.

projít na článek

Vzkaz pro ANETKU S.

Anetko, psala jste mi 14. ledna vzkaz z webu. Bohužel jste nejspíš zadala špatný e-mail na Vás, takže se mi zpráva pro Vás vrací jako nedoručitelná. Ozvěte se mi. Děkuji. J.

projít na článek

Kamarád z mládí má pro Ema vzkaz

Pokud jsi slyšel písničku Fine Line z Eminemova kompilačního alba Shady XV, určitě jsi pak slyšel jak Slim mluvil o Outsidaz. To je skupina, se kterou Eminem pracoval dříve než se stal jedním z nejúspěšnějších rapperů všech dob. Co udělal Celý příspěvek

projít na článek

ŠPANĚLSKO Lloret de Mar 2024

Relaxačně sportovní pobyt s CK Monatour - LLORET DE MAR, Španělsko Navazujeme na skvělé zážitky během společných přímořských akcí, naše nezapomenutelné ŠPANĚLSKO se vrací! Soustředění ve španělském LLoret de Mar / VIDEO 2023 / VIDEO 2019 / VIDEO 201

projít na článek

Elize z AMARANTHE nahrála song se svými tanečními idoly, PS: Dr. Alban žije!

Elize Ryd z AMARANTHE si plní dětské sny a hostuje ve skladbě svých tanečních idolů jako vystřižené z devadesátých let.

projít na článek