Vánoční večírek Osamělých písničkářů v pondělí 3.12.

Přichází prosinec a s ním i obvyklý vánoční večírek Osamělých písničkářů. Letos proběhne už v pondělí 3.12., to abychom vám nekazili Barborku,  Mikuláše, Lucii a vůbec všechny takové ty předvánoční zážitky. Na pódiu Kaštanu se sejdou všichni ti Osamělí, kteří budou mít zrovna čas, bývá jich vždy tak kolem deseti, každý zahraje píseň, něco prohodí a předá veslo dalšímu, a to všechno se během večera párkrát zopakuje. Přijďte, bývá to vždycky dost vydařené. Moderuje Jan Burian, začínáme ve 20:00.

projít na článek

Adventní setkání Osamělých písničkářů v pondělí 6.12.

Neboli vánoční večírek nebo třeba mikulášská, jak je libo. Tradiční besídka s pódiem plným nejrůznějších, v tuto chvíli ne právě osamělých písničkářů. Kdo všechno přijde, se jako obvykle uvidí až na místě. Začínáme už 19:30, abychom to všechno stihli, ve

projít na článek

Únorový večírek už v pondělí 4.2.

Hned týden po lednovém večírku Osamělých písničkářů je zde večírek únorový! V pondělí 4.2. se na Vás budou těšit  Jiří Dědeček, Michal Bystrov  i  Jiří Konvrzek . Jako vždy na Kaštanu od 20:00. Plakát je ke stažení ve formátu  jpg  a  pdf .

projít na článek

Letní setkání Osamělých písničkářů v pondělí 1. června

Tradiční setkání členů volného sdružení Osamělých písničkářů otevře post karanténní sezónu klubu  Kaštan ! Kdo zde zahraje? To se ještě uvidí - ale bývá nás plné pódium. Večírek možná proběhne venku pod kaštany. Vše záleží na počasí a neustále se proměňuj

projít na článek

Fotogalerie z vánočního večírku je zde!

http://www.osamelipisnickari.cz/fotoalbum/fotografie-z-koncertu/21.12.11--vanocni-vecirek-osamelych-pisnickaru/

projít na článek

Říjnový večírek v pondělí 14.10.

Před námi je říjen a další večer Osamělých písničkářů v pondělí 14.10. v pražském  Kaštanu . Dámskou sestavu ( Dagmar Voňková-Andrtová  a  Jana Šteflíčková ) doplní  Jakub König , tentokráte nikoliv jako Kittchen. Začínáme jako vždy ve  20:00 .

projít na článek