Vánoční svátky

Vážení zákazníci, provozovna firmy Auratech CZ s.r.o. bude uzavřena z důvodu vánočních svátků a čerpání dovolené ve dnech 24.12.2015-3.1.2016. Objednávky budou přijímány nepřetržitě. Poslední zásilky v roce 2015 budou odeslány 23.12.2015. Ve dnech 4.1.-5.1.2016 bude probíhat inventura. První zásilky v roce 2016 budou odeslány 6.1.2016.

projít na článek

PF 2023

Vážení zákazníci, přejeme Vám krásné vánoční svátky a mnoho štěstí a zdraví v novém roce. Přeje kolektiv BD Tech a.s.

projít na článek

Spokojené vánoční svátky!

Společnost Auratech CZ s.r.o. Vám přeje spokojené prožití vánočních svátků, mnoho zdraví a štěstí v nadcházejícím roce jak u Vás v rodině, tak i na pracovišti.

projít na článek

PF 2018

Přejeme Vám krásné a nerušené vánoční svátky, pevné zdraví a mnoho štěstí, radosti a úspěchů v roce 2018! Příspěvek PF 2018 pochází z Accoya® - dřevo bez kompromisů

projít na článek

Přání krásných svátků

Přátelé, kamarádi, rodino, čtenáři a podporovatelé mé tvorby Přeji vám všem krásné a klidné svátky vánoční a jen to dobré v roce příštím. Děkuji, že jste :). The post Přání krásných svátků appeared first on Přemysl Vavroušek :: digitální tvůrce.

projít na článek

Vánoční stromek se stal nedílnou součástí Vánoc a tradicí spojenou s vánočními svátky

Vánoce bez vánočního stromku by prostě ani nebyly Vánocemi. Patříte mezi ty, kteří jeho koupi odkládají? Možná jste ještě neslyšeli o předsezónních slevách. Ty probíhají v září, kdy kromě toho, že díky nim ušetříte, naleznete také největší výběr stromků.

projít na článek