Vánoční ozdoby

DŘEVĚNÉ VÁNOČNÍ OZDOBY SADY Dřevěné vánoční ozdoby dodají stromečku přírodní ráz a dobře se kombinují se slaměnými ozdobami a perníčky. Jsou vhodné také jako visačky na dárky, nebo pro děti na vybarvování pastelkami. Velmi oblíbené jsou jako reklamní, nebo dárkové předměty. Naše vánoční ozdoby na stromeček vyřezáváme ručně z měkkých dřev, nemají tedy opálené hrany od laseru, ale zachovávají si charakter ruční řemeslné práce. Rozměr cca 6 x 6 x 0,7 cm Sada vánočních ozdob malá 10 ks. Kód VO70A. Sada vánočních ozdob velká 20 ks. Kód VO70B. Sada vánočních ozdob dle vlastního výběru. Kód VO71 Sada vánočních ozdob v krabičce 12 ks. Kód VO72. Dřevěné ozdoby na stromeček vzory. DŘEVĚNÉ DEKORACE Nabízíme dřevěné dekorace. Na zakázku vyrobíme různé reklamní předměty, dřevěné upomínkové předměty, dárkové předměty.

projít na článek

Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat?

Bez stromku a vánoční hvězdy by nebyly Vánoce úplné. Víte, jak se o vánoční hvězdu starat a jak vánoční hvězdu zalévat, aby zdobila domácnost nejen na Vánoce? The post Vánoční hvězda: Jak se květinu správně starat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

Vánoční péče Biologique Recherche – protože krása je nejlepší dárek! Blíží se vánoční svátky, a my máme pro Vás dokonalý recept na štěstí a krásu! Představujeme Vám naše exkluzivní kosmetické Více The post Vánoční balíčky s produkty Biologique Recherche

projít na článek

Dětská vánoční slavnost

O Šťědrém večeru se konala Dětská vánoční slavnost - je to vánoční bohoslužba při které slouží hlavně děti svými písněmi, básněmi a rozmluvami.

projít na článek

Vánoční přání

Krásné Vánoční svátky a hodně štěstí v novém roce přeje za tým postele Velda Tomáš Holeček 2016 The post Vánoční přání first appeared on VELDA.

projít na článek

Vánoční textil s možností potisku

Vánoční textil s možností potisku nebo výšivky   Vánoční textil s možností potisku, nebo výšivky zaručí sváteční atmosféru všem vaším obchodním partnerům i zaměstnancům. Santova čepice s možností potisku, nebo třeba vánoční ponožky s protiskluzovou úpravo

projít na článek