Vánoční losos

Zpestřete si sváteční dny pravým norským lososem. V zájmu dosažení absolutní čerstvosti ryby dodáváme pouze na objednávku. Objednávejte, prosím, u personálu v obslužném úseku v prodejnách Trefa. Nabídka vánočního lososa neplatí v Trefě Adamov, Neplachov, Dříteň, Hluboká nad Vltavou, Olešník a Pištín.

projít na článek

Vánoční losos v Trefě

Vánoční losos v TREFĚ. Akční nabídka platí do 31.12.2019 ve všech supermarketech Trefa.

projít na článek

VÁNOČNÍ FOCENÍ 2018

Rok se sešel s rokem a je tu opět čas na vánoční focení dětí a rodin. Domeček na kraji Lovosic se opět proměnil v kouzelné vánoční království, které se těší na všechny zájemce, kteří chtějí mít v rodinném albu jedinečné a neopakovatelné fotky. S přípravou

projít na článek

To vánoční šturmování

V předvánoční čas (13., 14. a 15. 12. 2012) si divadelní ochotnický soubor Sokola Židlochovice připravil vánoční pohádku Václava Kozáka "To vánoční šturmování".

projít na článek

Vánoce s Nestlé Vánoční hvězda zdarma

Nakupujte výrobky Orion za minimálně 149 Kč a získejte vánoční hvězdu zdarma. Po splnění podmínky nákupu vám po zaplacení vyjede za pokladním dokladem ústřižek, na základě kterého obdržíte na pokladně Vánoční hvězdu. Akce platí ve všech supermarketech Tre

projít na článek

Vánoční výstava 2023

Srdečně Vás zveme na jubilejní desátou Vánoční výstavu betlémů a sáněk... The post Vánoční výstava 2023 first appeared on Zámek Třebešice.

projít na článek