Vánoční jarmark ve Stodě

V předvánočním čase jsme se zapojili do vánočního jarmarku, který pořádá tradičně stodská MŠ a ZŠ v kulturním domě ve Stodě. Pedagogové i žáci překvapili kreativitou a připravili k prodeji spoustu vánočních dekorací a dárečků. Návštěvnost jarmarku je veliká a tak se velká část nabídky rychle prodala. Kdo to nestihl ve Stodě, bude mít možnost ještě na vánočním jarmarku ve škole v Domažlicích 15.12. od 9.00 do 12.00 hod. Článek Vánoční jarmark ve Stodě se nejdříve objevil na Střední odborné učiliště Domažlice.

projít na článek

Úhoř živý mimořádná vánoční nabídka

Využijte mimořádnou vánoční nabídku živých úhořů na váš štědrovečerní stůl ! Cena 600,- Kč/kg Pouze do vyprodání zásob! The post Úhoř živý mimořádná vánoční nabídka appeared first on Štičí líheň - ESOX.

projít na článek

Vyšel vánoční zpravodaj

Dnes jsme rozeslali vánoční zpravodaj www služeb. HTML verzi naleznete zde.

projít na článek

DIY vánoční krabička stromeček

Došel vám na posední chvíli dárkový papír a potřebujete zabalit už jen poslední drobnost? Nebo naopak chcete pro výjimečnou osobu neobyčejný obal na dáreček? Vánoční krabička se stromečkem rozhodně nezklame ani nejnáročnějšího.K výrobě vánoční krabičky vá

projít na článek

Vánoční dárek pro vás - doména EU

Tým CZECHIA.COM vám ke každé objednávce s CZ doménou věnuje jednu doménu .eu zdarma jako vánoční dárek. Podívejte se na více informací o podmínkách akce.

projít na článek

Vánoční rybí trhy 2019 na sádkách pod Jordánem

Vánoční rybí trhy budou probíhat tradičně na našich sádkách pod Jordánem. Tentokrát nově s ochutnávkou rybích specialit z dílny kuchařského mistra Pavla Mináře. Pro zahřátí bude k dispozici svařené víno. Těšíme se na vás.... The post Vánoční rybí trhy 201

projít na článek