Vánoce 2017

Po roce Vánoce Psychologie u orloje s.r.o. koncem roku vždy obdaruje někoho vánočním dárkem. Letos jsme splnili přání seniorce , paní Jitce. Zaujal nás perfektně připravený projekt : Ježikové vnoučata, prostřednictvím kterého se na internetu nacházel seznam přání seniorů z různých seniorských domovů a zdravotnických center pečujících o senioru v Čechách. Přání byla různá, avšak pouze jedno, bylo přání knižní a to nás zaujalo. Paní Jitka si přála knížku od Agathy Christie. Splnili jsme její přání a poslali jedinečné vydání souboru povídek s Herculem Poirotem . Doufáme, že příběhy detektiva, kterého postavu vytvořila Agatha Christie právě před sto lety se jí bude líbit. Kniha je luxusně vypravená, ilustrovaná sbírka, která zahrnuje více než padesát kratších případů, (nejnovější vydání cca 900 stránkové), s chutí se jen začíst. Paní Jitce přejeme hodně štěstí, pohody a pevné zdraví. The post Vánoce 2017 appeared first on Psychologie u orloje - psychologicka poradna Praha.

projít na článek

Veselé Vánoce!

Ze celý tým Centrály cestovního ruchu Jižní Morava přejeme všem krásné Vánoce plné radosti a šťastný nový rok!  Těšíme se, až s vámi rozjedeme novou sezónu v jihomoravském stylu. The post Veselé Vánoce! appeared first on CCRJM.

projít na článek

Oddílové Vánoce ( v ohrožení)

Vánoce jsou v ohrožení! Pojeď je s námi zachránit!Propozice a přihlašování nalezneš v sekci akce.

projít na článek

Anglické Vánoce

Vánoce ve Velké Británii. Tradice a zajímavosti těchto svátečních dnů mezi ostrovany. Středoevropský duch Vánočních tradic - Brána do svátků Vánočních První branou do nádechu Vánoc je nám dobře známý...

projít na článek

Šťastné a veselé Vánoce!

Děkujeme za Vaši podporu v roce 2021 a za to, že jste součástí naší komunity! Přejeme Vám šťastné Vánoce, plné klidu a pohody a do roku 2022 Vám přejeme spoustu zdraví a úspěchů!Vaše DoRA

projít na článek

Dárky pro muže na Vánoce

Obdarujte muže tím správným dárkem, který jej potěší. Blíží se Vánoce, a to je ideální možnost k tomu, abyste vybrali vhodný dárek pro muže. Pokuste se vymyslet něco nového za pomoci této inspirace, která se vám může hodit.

projít na článek