V 82 letech zemřela herečka Raquel Welchová, sexsymbol a hvězda Tří mušketýrů

Ve věku 82 let zemřela ve středu ráno po krátké nemoci herečka Raquel Welchová. Proslavila se například filmy Milion let před Kristem nebo Fantastická cesta. Zahrála si po boku Marcella Mastroianniho, Jeana-Paula Belmonda a Franka Sinatry. Za roli ve filmu Tři mušketýři získala Zlatý glóbus.

projít na článek

Zemřela hvězda seriálů Star Trek a 24 hodin. Annie Wersching podlehla v pouhých 45 letech rakovině

V neděli 30. ledna 2023 naposledy vydechla známá americká herečka Annie Wersching. Tři roky bojovala se zákeřnou rakovinou, které bohužel ve svých 45 letech podlehla. Po Annie Wersching zůstal truchlící manžel a tři děti.

projít na článek

Komplikace s rakovinou a covidem si vybraly nejvyšší daň. Ve věku 83 let zemřela Naďa Urbánková

Zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková (83) . O jejím úmrtí informovala její dcera Jana Fabiánová.

projít na článek

Rakouský filmový svět truchlí: Zemřela Nadja Tillerová, hrála po boku Belmonda či Brejchové

V úctyhodném věku 93 let zemřela v úterý rakouská herečka Nadja Tillerová. Během své kariéry se setkala s řadou významných osobností, zahrála si například s francouzskou filmovou legendou Jeanem-Paulem Belmondem.

projít na článek

Úsměvná zábavná, lidská. Přátelé a celebrity smutní nad odchodem Nadi Urbánkové (✝83)

Česko zasáhla velmi smutná zpráva. V pátek večer zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková (83) . O jejím odchodu do hereckého a pěveckého nebe informovala její dcera Jana Fabiánová.

projít na článek

„Naďa se vrací, v očích stesk“. Na rozloučení s Urbánkovou zněly její písně

Na zádušní mši v Bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze se veřejnost rozloučila s Naďou Urbánkovou. Populární zpěvačka a herečka zemřela 3. února ve věku 83. let. Poslední sbohem ji dali i její pěvečtí kolegové Milan Drobn

projít na článek