Úspěšné maturitní didaktické testy

Stání maturitní didaktické testy zvládli všichni naši maturanti úspěšně! Výsledky dostanou dnes na zahájeném týdenním maturitním soustředění. Blahopřejeme!

projít na článek

Vizitka školy - maturitní zkoušky

Všichni naši maturanti se úspěšně zhostili písemné části maturitní zkoušky - z písemných prací i z didaktických testů všichni prospěli. Blahopřejeme.

projít na článek

Na maturitní ples

Maturitní ples se blíží, tak co s tím? Poradíme, co si vzít na sebe podle etikety a zůstat cool. Tmavý jednobarevný pánský oblek je povinným dress codem. Kvalitní bílá košile s dlouhým rukávem vydrží i maturitní zkoušku a doprovodí Vás i na vysokou.

projít na článek

Maturitní ples BOND 4. A

Maturitní ples třídy 4. A se konal sice před měsícem, ale dle reakcí popsaných níže si všichni rádi zavzpomínají....Akce, napětí a radost. Tato tři slova vystihují páteční večer 7. února 2020.

projít na článek

Maturitní ples oktávy 2020

 24. ledna, po dlouhých měsících napjatého očekávání, konečně nadešel TEN večer. Maturitní ples oktávy. S blížícím se datem se stupňovala  nervozita, nadšení, ale u některých i lhostejnost.

projít na článek

Kolik stojí maturitní ples? Na čem ušetřit?

Maturitní ples je jedním z vrcholů středoškolského života a pro mnoho lidí jde o zážitek, který se nezapomíná. Velký význam má nejen pro maturanty, ale také pro jejich rodiče a prarodiče. Jak zorganizovat ples, aby zaujal všechny věkové skupiny? Jak to vš

projít na článek