Úspěch Dominika Stříteského na Šumavě

Příprava týmu na Rally Šumava Klatovy byla zaměřena především na naladění vozu s pneumatikami HANKOOK na očekávané podmínky během druhého podniku SONAX Mistrovství České republiky v rally.

projít na článek

Pech s Uhlem museli na Šumavě odstoupit z 1. místa

EuroOil team s Václavem Pechem jun. a Petrem Uhlem na Fordu Focus WRC zahájili letošní Rallye Šumavu vítězstvím na populární první RZ.

projít na článek

Sedmé vítězství Honzy Kopeckého na Šumavě

Druhý letošní start v barvách dealerského Agrotec Škoda Rally Teamu proměnila posádka Jan Kopecký – Jan Hloušek s vozem Škoda Fabia Rally2 evo ve vítězství na Rallye Šumava Klatovy.

projít na článek

Na Šumavě odstartuje šestá sezóna Peugeot Rally Cupu

Šestý ročník populárního Peugeot Rally Cupu odstartuje o víkendu v Klatovech na 56. Rallye Šumava Klatovy. Prozatím je ve startovní listině zapsáno šest posádek.

projít na článek

Defekt stál Filipa Mareše na Šumavě lepší umístění, spravit chuť si chce v Českém Krumlově

Svěřenci LAURETA AUTO Škoda Teamu Filip Mareš a Radovan Bucha dokončili Rallye Šumava Klatovy na třetím místě absolutního pořadí, avšak s pachutí sobotního defektu levé zadní pneumatiky.

projít na článek

Marek Ztracený, šumavská romantická duše i tak trochu grázlík. Vymazlená kombinace!

Marek Ztracený neboli rodným jménem Miroslav Slodičák je zpěvák a skladatel, který se narodil 26. února 1985. Pochází ze Železné Rudy na Šumavě, kde žije se svou rodinou. Od dětství se věnoval hře na klavír. Díky svému talentu vystudoval hudbu na univerzi

projít na článek