USB čelovka v bleskovém prodeji na Tomtop

Turisté, cyklisté nebo ti, kteří holdují outdoorovým sportovním aktivitám za nezbytnou součást svého vybavení považují čelovku. Tedy svítilnu, kterou si umístí na čelo. Je to jednak velmi praktické a jednak i důležité pro bezpečnost při sportování za tmy, nebo za špatných světelných podmínek. Zajímavou variantou je pak USB čelovka, kterou lze dobíjet. A jednu takovou nyní nabízí e-shop Tomtop v bleskovém prodeji se slevou. USB čelovka se hodí i pro práci za tmy Vzhledem k tomu, že tato USB čelovka má konstrukci z pevného ABS materiálu a odolnost podle certifikace IPX46, není problém ji použít i při práci za tmy, nebo špatných povětrnostních podmínek. Na práci nebo cestu vám posvítí 5 LED světel, které lze uživatelsky nastavit ve 4 různých osvětlovacích režimech. Další výhoda je ta, že USB čelovka má nastavitelný popruh pro upínání kolem hlavy. Ale lze také nastavit směr svícení, a to až pod úhlem 90°. Díky tomu si posvítíme přesně tam, kam právě potřebujeme. Svítivost čelovky je až 200 metrů za úplné tmy a vestavěná 1200 mAh baterie vydrží až 8 hodin nepřetržitého provozu. Nabíjení je také jednoduché a bez problémů k němu můžeme použít nejen zásuvku, ale i power banku a nebo třeba notebook. Zajímavá je i cena čelovky, která momentálně v bleskovém prodeji na Tomtop spadla na 9,21 euro včetně DPH a doprava je zdarma. Bleskový prodej je omezený počtem kusů, takže platí, že dřív bere ten, kdo dřív přijde. The post USB čelovka v bleskovém prodeji na Tomtop appeared first on GizChina.cz.

projít na článek

ČMN 19/2018 v prodeji

Otestovali jsme tříkolového Nikena, Bobbera na obřích gumách, cestopis vás zavede na Balkán a historie do švédské Huskvarny. ČMN 19/2018 v prodeji od čtvrtka 27. září.

projít na článek

ČMN 17/2018 právě v prodeji

Porovnali jsme cendura Honda vs. Yamaha, test Harleye Iron 1200, téma airbagy, historie slavného modelu Ducati Monster. ČMN 17/2018 v prodeji od čtvrtka 16. srpna.

projít na článek

ČMN 16/2018 právě v prodeji

Srovnávák retro Kawasaki, nový Brough Superior, přehled nejprodávanějších bazarovek, historie WSBK a čtyřicet let legendární Hondy CBX. ČMN 16/2018 v prodeji od čtvrtka 2. srpna.

projít na článek

ČMN 18/2018 právě v prodeji

Aprilia Tuono V4 1100 RR v testu, na Honda Fest do Krkonoš jsme to vzali kolem ponorky, Ducati Scrambler v sekáči, německý Mamut v historii. ČMN 18/2018 v prodeji od čtvrtka 14. září.

projít na článek

ČMN 15/2018 právě v prodeji

Otestovali jsme nové motokrosové Husky a tři hodně netradiční skútry, v Praze se odehrála velká show H-D, Royal Enfield vytvořil dva speed biky s nitrem. ČMN 14/2018 v prodeji od čtvrtka 19. ČERVENCE.

projít na článek