úmrtí Jana Masaryka

Předmět:dějepisAutor:Laura RůžičkováTyp souboru:Prezentace PPTX Stáhnout [254.35 KB] Obsah prezentace:V prezentaci se nachází podrobnější popis o smrti (vraždy) Jana Masaryka. Popisuji průběhy každého vyšetřování. Přehledná, minimalisticky udělaná prezentace.

projít na článek

75 roků od úmrtí TGM

V pátek 7. září 2012 se v týdenním předstihu konala zajímavá přednáška k 75. výročí úmrtí prvního československého prezidenta T. G. Masaryka.

projít na článek

Hommage à Santini

Spolek Opus Organus Vás srdečně zve v úterý 12. 12. 2023 od 19 hod. do Královského sálu zámku Zbraslav na hudebně literární řadu u příležitosti 300. výročí úmrtí Jana Blažeje.

projít na článek

80 let od úmrtí T.G.M.

Beseda o prvním československém prezidentovi a jeho vztahu k Židlochovicím u příležitosti osmdesátého výročí jeho úmrtí.

projít na článek

300 let od úmrtí Jana Blažeje Santiniho na Vltavě

Listopadový závěrečný koncert Českého rozhlasu k projektu Santini300 se uskuteční 4.11.2023 v 18 hodin ve žďárské bazilice Nanebevzetí Panny Marie. Hrají Pavel Černý na varhany a Svatomichalská schola Brno. Chorální requiem a varhanní hudba mistrů 17. a 1

projít na článek

Show Jana Krause

Rozhovor s Anetou Baklovou v Show Jana Krause ze dne 22.6.2022 můžete zhlédnout zde. The post Show Jana Krause first appeared on Hlídání mazlíčků Petland.

projít na článek