U Ploštiny najdete nové vyhlídkové místo

Stavba s názvem „Drnovická vyhlídka“ vznikla na vyvýšeném prostranství mezi obcí Drnovice a osadou Ploština v letošním roce. Jedná se o dva objekty, turistické vyhlídkové místo a místo odpočinkové. Při stavbě byl použit klasický přírodní materiál typický pro zdejší okolí modřínové dříví a zdejší pískovcový lomový kámen. Střechy vyhlídky i altánu jsou pokryty ručně vyrobeným šindelem. Na střeše vyhlídky se nachází kovaný kříž, celková nosná konstrukce obou staveb je z kulatiny. Stavba vyhlídkového místa Prostor je osvětlen pomocí solárních lamp. Energie ze slunce je využita také pro další účely. Dobít si tu můžete mobilní telefon, ale i elektrokolo, k dispozici je také kompresor na dofouknutí kol. Vyhlídkové místo je pokryto WiFi sítí a pro zvýšení bezpečnosti je zde nainstalován kamerový systém, který současně plní funkci webkamery. „Cílem zbudování vyhlídkového místa je trvale udržitelná atraktivita cestovního ruchu v našem regionu. Vzniklo tak nové odpočívadlo v blízkosti trasy „Okruh šesti dědin“ a cyklotrasy č. 5057. Díky informačním panelům tady vznikla „venkovní expozice“, která je přístupná širokému spektru návštěvníků, a to po celý rok. Přístup k novým objektům je bezbariérový a tudíž dostupný všem návštěvníkům bez omezení,“ uvedl starosta Drnovic Tomáš Zicha. Vyhlídkové místo se nachází přímo na trase vedoucí k památníku Ploština, který je v současnosti vyhledávaným turistickým cílem. -red- The post U Ploštiny najdete nové vyhlídkové místo appeared first on Region Valašsko.

projít na článek

NOVĚ  V OD Centrum prodejna s prémiovými krmivy HUSSE a ZÁSILKOVNA!

          Nově u nás v OD Centrum Doubravka najdete prodejnu s prémiovými krmivy Husse. Prodejna se nachází v 1. patře budovy. Součástí prodejny je nově i výdejna a podací místo zásilkovny. www.husse.cz www.zasilkovna.cz Článek NOVĚ  V OD Centrum prodejn

projít na článek

Nové produktové letáky

Připravili jsme pro Vás nové produktové letáky. Ve formátu pdf je najdete ke stažení na stránce Katalogy a informační brožurkyThe post Nové produktové letáky first appeared on KITTFORT.CZ.

projít na článek

Spustili jsme nové webové stránky!

Spustili jsme novou webovou prezentaci našich služeb. Věříme, že se vám na nových stránkých bude líbit a najdete zde vše potřebné. The post Spustili jsme nové webové stránky! first appeared on KlinServis.cz.

projít na článek

Podzimní rekondice 2013

A je sobota 14. září 2013, začínáme. Po dlouhém půlroce odloučení se znovu setkáváme. Místo činu – Penzion Pastviny. Osvědčené místo, známé milé tváře hostitelů a natěšené oči našich parťáků, radostně se vítáme. Hned první den přijel vzácný host p. Kamil

projít na článek

Anorexie

Všechny informace o zákeřné nemo jménem mentální anorexie najdete na stránkách UZDRAVENA.CZ. Na ttomto webu najdete také rady a tipy co udělat pro uzdravení, vaše příběhy, diskuze a mnohé další.

projít na článek