U dorostenců SK panuje spokojenost s výsledky i předváděnou hrou

Kladno – Dorostenci SK Kladno mají za sebou podzimní část soutěží. Nejdůležitější je postavení staršího dorostu v České lize. Ten se nachází z dvaceti účastníků na třináctém místě a vše spěje k tomu, aby měl klidnější jaro než v předešlých dvou letech. Spokojenost je u mladších dorostů. Tým U17 je v České lize na šestém místě a mužstvo U16 suverénně vede krajský přebor. Opět se ukazuje, jak je Česká liga staršího dorostu těžká soutěž. Nejen svou vyrovnaností, ale i počtem devatenácti kol. V těch získali starší dorostenci SK Kladno dvaadvacet bodů za pět výher a sedm remíz. „Před sezonou jsme si určili jistý bodový zisk, který jsme o několik bodů nezvládli. Mrzí nás hodně remízových zápasů, především pak ty proti Příbrami a Motorletu,“ hodnotí kladenský trenér Jan Pejša. Přesto je trenér s výkony svých svěřenců celkem spokojený. „Klukům bych chtěl poděkovat za přístup a nasazení v celé podzimní části sezony,“ uzavřel Pejša. Před sezonou převzali mladší dorost SK Kladno bratři Procházkové. Jejich tým hrající Českou ligu mladšího dorostu si vedl výborně. V polovině soutěže je na skvělém šestém místě se ziskem dvaatřiceti bodů. „Po podzimu panuje spokojenost nejen z postavení v tabulce, ale především díky předváděné hře. Kluci hrají to, co po nich chceme, tedy kombinační fotbal. Musím je také pochválit za docházku a přístup k tréninkům,“ je spokojený trenér Jan Procházka. Starší dorostenci hrající krajský přebor jsou se ziskem sedmadvaceti bodů na šestém místě tabulky. Jde o mužstvo bez stabilního kádru a sestava se mění na každý zápas, tomu odpovídají i nestabilní výsledky. „Samozřejmě se našlo několik utkání, které se nevydařily, ale našli se i pozitiva. Zejména zapojení hráčů U16, pro které to byla dobrá škola,“ vysvětluje Pejša. Suverénní výsledky i výkony předvedli mladší dorostenci U16 v krajském přeboru. Borci hrající minulou sezonu nejvyšší žákovskou soutěž ovládli zcela jednoznačně krajský přebor, kde hrají převážně proti hráčům o rok starším. Se ziskem čtyřiceti dvou bodů vedou tabulku o osm bodů. „Dosáhli jsme cílů, které jsme si před sezonou dali. Kluci dokázali, co v nich je a co od nich můžeme v budoucnu očekávat,“ chválil trenér Zbyněk Pokorný. The post U dorostenců SK panuje spokojenost s výsledky i předváděnou hrou appeared first on skkladno.cz.

projít na článek

Výsledky 2021

* (Autorem grafiky pozvánky je Michal Březina) VÝSLEDKY 2020 VÝSLEDKY 2019 VÝSLEDKY 2018 VÝSLEDKY 2017 The post Výsledky 2021 appeared first on HorrorCon.

projít na článek

Výsledky ze Smetína 10.9.2022 - BLOCK Valašský pohár MTB 2022

Výsledky závodu Tady si můžete stáhnout kompletní výsledky závodů ze Semetína 10. září 2022.      

projít na článek

Výsledky GPC Dospělí Osík - 1.10.2017

V přiloženém souboru najdete výsledky turnaje GPC Dospělí, který se konal 1.10.2017 v Osíku vysledky GPC Osik.xlsx (47413)

projít na článek

Aktuální turnajové výsledky

Výsledky 5.BT a 2.kolo 1.ligy 2022/23 - Radotín (eternit) http://cmgs.sweb.cz/2022/5bt2022/result.htm Výsledky 5.GP a 1.kolo Extraligy 2022/23 - Bystřice p. Hostýnem (eternit) http://cmgs.sweb.cz/2022/5gp2022/result.htm Výsledky 4.BT a 1.kolo 1.ligy 202

projít na článek

Houstone, máme problém – aspoň na tom panuje shoda

S šéfem Národní rozpočtové rady Mojmírem Hamplem o zrádném životě na dluh a receptech NERV

projít na článek