Tým Tatra Buggyra Racing již vyhlíží zahájení!

Tým Tatra Buggyra Racing má za sebou zdlouhavou, leč nutnou administrativu. Všechna technika prošla bez komplikací a je připravena na zahajovací podium! „Přejímky jsou vždy zdlouhavý a úmorný proces. Spousta lidí, spousta potřebných razítek,“ poukázal manažer týmu Jan Kalivoda na psychickou náročnost tohoto dne. „Dnes to bylo snad nekonečné, ale už to máme za sebou. Všechna technika prošla bez jakýchkoliv problémů. Teď už nás čeká jen slavnostní zahajovací podium, které začíná v neděli po obědě a v pondělí na to jdeme. Všichni už se těšíme,“ dodal.

projít na článek

Buggyra odkryla karty a vytáhla trumfová esa

Zatímco ještě na konci minulého týdne řešil motoristický svět, zdali se tým Tatra Buggyra Racing a Buggyra Zero Mileage Racing vůbec zúčastní Rally Dakar 2021, dnes je jasno. Buggyra nebude v Saúdské Arábii chybět, ba co víc, jede opravdu velké bomby!

projít na článek

Tatra Buggyra Racing je připraven na startu 41. rally Dakar

Obě posádky týmu Tatra Buggyra Racing v čele s Martinem Kolomým absolvovaly v pátek poslední zkoušku před startem jednačtyřicátého ročníku rally Dakar. Testovala se především technika po rizikové přepravě z Evropy.

projít na článek

SHAKEDOWN je za námi

První administrativní kámen v podobě testovací rychlostní zkoušky posádky týmů Tatra Buggyra Racing a Buggyra ZM Racing bez sebemenších problémů odvalily, stejně tak by tomu mělo být i v případě technických přejímek.

projít na článek

Tatra Buggyra Racing - video z odjezdu na Dakar

Rok 2019 se pro závodní tým Buggyra Racing ponese v duchu oslav 50 let od vzniku značky a hned na jeho začátku chce uspět na Rallye Dakar. Své plány pro nadcházející, 41.ročník legendární soutěže představil tým sídlící v Roudnici nad Labem stylově v prost

projít na článek

Čistý zvuk dakarského speciálu Tatra Buggyra

Aleš Loprais nenechává nic náhodě a důsledně trénuje s novým dakarským speciálem Tatra Buggyra.

projít na článek