Trialové závody Babiny 29.-30.4.

Všichni vás srdečně zveme na jedinečnou akci Babiny 2023. Tuto sobotu a neděli bude na Babinské louce všechno o trialových závodech a zábavě pro celou rodinu s dětmi! Na místě bude občerstvení a mnoho aktivit, které si zaručeně užijete. Nenechte si ujít: Skákací hrad pro nejmenší Vojenskou techniku, kde si můžete prohlédnout různé typy vozidel a výstroj RC modely pro fanoušky řízení autíček na dálku Malování na obličej pro děti, které rády malují Půjčovnu minitanků pro všechny, kteří si chtějí zahrát s těmito vojenskými modely Jízdu v Hummer H1, kde si můžete vyzkoušet, jaké to je řídit tuto velkou ikonickou americkou terénní vozidlo. V sobotu se také konají závody čtyřkolek, které si užijí nejen fanoušci motoristických závodů. Navíc se můžete těšit na prezentaci a besedu účastníků Dakaru. Informace budeme průběžně aktualizovat, takže nezapomeňte sledovat naše webové stránky a sociální sítě pro nejnovější informace! Těšíme se na Vás na Babinské louce. Pro více informací navštivte webové stránky: http://www.wildhogsbabiny.cz/

projít na článek

Závody všestrannosti 24. 7. 2022 v Kolesách u Kladrub

Po dlouhé době se v Kolesách uskutečnily závody všestrannosti, i když poněkud zkrácené.

projít na článek

Westernové hobby závody

Dne 19.9.2020 proběhly na Statku Krkavčí Hora westernové hobby závody.

projít na článek

Mezinárodní závody Wanted Color Show

Risk je zisk a tím se také řídila Mgr. Lenka Šnáblová, když se i přes současná nepříjemná omezení rozhodla pořádat mezinárodní závody Wanted Color Show.

projít na článek

Cena za podpory Preminu

Několik let spolupracuje VVS Verměřovice s Dostihovým spolkem v Pardubicích a přispívá nejen na dostihy, ale též na závody všestrannosti a v tento rok i na celou tzv. Ligu poníků.

projít na článek

Mistrovství České republiky ve všestrannosti – Zábřeh 2023

Během mistrovství ČR proběhly juniorské závody na 80 km a seniorské na 120 km, rozdělené do 3 a 4 etap po 20 km pro juniory a 40 km pro seniory.

projít na článek