Třetí Liberec se představí na Slavii, Sparta jede na Slovácko

Nejvyšší soutěž žen míří do poloviny nadstavbové části, vedoucí Slavia hostí třetí Liberec, druhá Sparta cestuje na Slovácko. Pokračují i boje o záchranu, do Brna přijede Baník a Dukla přivítá Plzeň.

projít na článek

Finále Memoriálu Vl. Marečka si zahrají Sparta a Slavia

Semifinálové souboje Memoriálu Vlastislava Marečka určily účastníky finálového zápasu a duelu o třetí místo. O prvenství si to stejně jako v loňské sezoně rozdají Sparta se Slavií, o třetí místo se pak střetnou Olomouc s Plzní.

projít na článek

Dorostenky Slavie ovládly základní část

Dvanáctibodový náskok mají před nadstavbou dorostenky Slavie, druhá je Lokomotiva, třetí Sparta a čtvrté Slovácko.

projít na článek

Pardubice s Hradcem Králové bojují o návrat do 1. ligy žen

Základní část má za sebou osm celků ve 2. lize žen. Nejlépe se zatím daří Pardubicím, bod ztrátu má Hradec Králové. Ve skupině o postup se představí také Sparta B a Líšeň.

projít na článek

K. J. Erben: Zlatý kolovrat

IOkolo lesa pole ln,hoj jede, jede zlesa pn,na vranm bujnm jede koni,vesele podkoviky zvon,jede sm asm. A ped chalupou skon The post K. J. Erben: Zlatý kolovrat appeared first on Uč se česky.

projít na článek

Výlet do Thajska den třetí

Thajské Krabi – den třetí, cesta za Buddhou Třetí den jsme vyrazili na místo zvané Tiger Cave Temple. Je to rozsáhlý chrámový komplex. Na vrcholu hory je pak zlatý Buddha, ke kterému se dá dostat pouze po strmém schodišti (celkem 1260 schodů). Vše je dopl

projít na článek