příjem krmiva, sliny, funkce slin, žaludek, močovina, trávení, tenké střevo, tlusté střevo
V případě zájmu vzájemné výměny odkazů (případně doplnění vaší firmy do odkazů - po individuálním posouzení) mne kontaktuje na email, který je uvedený na titulní stránce. Odkazy, které lze zařadit by se měly týkat chovu hospodářských zvířat, nikoliv zvíř
pohlavní dospělost, chovatelská dospělost, tělesná dospělost, produkční doba, dlouhověkost
bezpečnost práce, skot, koně, koza, ovce, prase, práce se zvířaty, úraz, rizika poranění zvířetem
vyhláška, minimální standardy, ustájení skot, ustájení prasat, ustájení ovcí, ustájení koz, ustájení koní, odchov telat
Složky každé přirozené potraviny jsou ve vzájemném harmonickém poměru. Je to důležité pro trávení, protože složky se navzájem doplňují. Například na trávení pšeničného zrna jsou nepostradatelné otruby, protože vitamín B a vápník, které jsou jejich složkam
projít na článek