Tradiční OSTROfní setkání, tentokrát Tříkrálové

Srdečně zveme na tradiční OSTROfní setkání, leč pro velkou vzdálenost místa výskytu jednoho zoslavenců amísta oslavy jsme musely posunout tradiční datum 8.na 9.1.2017. I tak se na Vás těšíme apříspěvky... Více informací

projít na článek

Ostrofní setkání 8.3.2017

Co nejsrdečněji Vás zveme na setkání kročnímu výročí otevření obchodu Ostrof. 8.3.2017 od 17:00, Ječná 26, Praha 2

projít na článek

K+B+M+2024

V pátek 5.1. se uskutečnilo tříkrálové koledování v podání tříd 4.A a 4.B. Video (1) Video (1) The post K+B+M+2024 appeared first on Základní škola německo-českého porozumění.

projít na článek

Poslední zvonění jak má být

I v letošním roce se na našem gymnáziu uskutečnila tradiční rozlučka s posledním rokem studia. Studenti čtvrtých ročníků si i tentokrát připravili poutavý program. Všem maturantům přejeme hodně štěstí a úspěchů u maturitní zkoušky.

projít na článek

TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT

Tříkrálový koncert se bude konat v kostele sv. Maří Magdalény v Kuřimi ve středu 10. ledna 2024 od 18 hodin. Finanční výtěžek bude využit na podporu tříkrálové sbírky. The post TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT appeared first on ZUŠ Kuřim.

projít na článek

Hrnec zlaťáků zůstal na domácí půdě

V pondělí dne 9. 12. 2019 se konal již tradiční volejbalový turnaj středních škol O HRNEC ZLAŤÁKŮ. Týmy dívek se spolu utkaly již po devětadvacáté a v dámské režii byl tentokrát naposledy.

projít na článek