Tommy Cash, Young Fathers, Hudson Mohawke a další. Pop Messe zveřejnil první jména letošního ročníku

Stejně jako všechny předešlé roky i letos přiveze festival Pop Messe do Brna výběr jedinečných zahraničních i tuzemských umělců napříč žánry. Zatímco loni se na stadionu Za Lužánkami představil například britský rapper Skepta, elektronické duo Bicep či ruská protestní kapela IC3PEAK, letos bude festivalu kralovat jeden multitalentovaný Estonec, skotský dj a spousta indie kapel. Každopádně [] The post Tommy Cash, Young Fathers, Hudson Mohawke a další. Pop Messe zveřejnil první jména letošního ročníku appeared first on CZECHMAG.

projít na článek

Ford GT v šampionátu vytrvalostních závodů

Tým Ford Chip Ganassi Racing dnes zveřejnil jména závodních jezdců, kteří budou pilotovat nový Ford GT během Mistrovství světa FIA ve vytrvalostních závodech. Jsou to Marino Franchitti, Stefan Mücke, Olivier Pla a Andy Priaulx.

projít na článek

Projekt Reiter Young Stars odstartoval v Monze

Ambiciózní závodní projekt Reiter Young Stars má za sebou svou ostrou premiéru, která proběhla o uplynulém víkendu, na proslulém Autodromo di Monza, na okraji Milana.

projít na článek

VIDEO - to nejlepší z letošního ročníku

Náš nový 26minutový dokument z letošního Mystic Sk8 Cupu můžete vidět v těchto dnech v několika reprízách na ČT sport a zároveň už také v archivu. Více akce, více rozhovorů, více skateboardingu, prostě více všeho, co se nám do předchozích krátkých sestř

projít na článek

Projekt Reiter Young Stars zavítal na legendární trať v Pau

Těsné souboje, úzké uličky, talentovaní jezdci, déšť, vážná nehoda ... tak to byly jen některé hlavní atributy druhého závodního víkendu Reiter Young Stars, odehrávajícího se na 2.760 metrů dlouhé městské trati ve francouzském Pau.

projít na článek

Top pivo Zlín

V rámci velkoobchodní a také maloobchodní činnosti (supermarket Rojal Uherský Brod) provozujeme jeden z největších velkoskladů potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů hygienických potřeb ve Zlínském Kraji. Mezi naše zákazníky patří velké společno

projít na článek