Thermomix za pár kaček? Známe nejlepší alternativu!

Thermomix je revolučním řešením v oblasti vaření a bezpochyby se zařadil mezi nenahraditelné kuchyňské pomocníky. Získává si stále více příznivců, kteří na něho nedají dopustit. Stále však jde o poměrně drahou záležitost, kterou si nemůže dovolit každý. Jak Thermomix funguje a jaké jsou jeho levnější alternativy? To vše se dočtete v tomto článku.

projít na článek

Léto se blíží... Buďte bohyně! Letní šaty na AliExpress

Dovolená je už naplánovaná, ale co s sebou vzít do kufru? Kromě běžného obsahu jsou i lehké letní šaty vždycky tou správnou volbou! Našli jsme pro vás ty nejlepší kousky za pár kaček a dopravou zdarma na AliExpress.com.

projít na článek

Pláštěnka, deštník a holínky. Připravte se na podzim s AliExpress!

Podzim je známý tím, že občas mívá, jak se říká, počasí na draka. Jelikož sebe i děti chcete určitě udržet v suchu a teploučku, připravili jsme si pro vás hravé i elegantní pláštěnky, zajímavé holínky a značkové nebo invertní deštníky. Na AliExp

projít na článek

Pečete velikonočního beránka? Známe TOP 5 receptů

Velikonoce jsou letos brzy – už 2. dubna! Nezapomeňte kromě zdobení kraslic a pletení pomlázky i na upečení velikonočního beránka. Jaké recepty jsou osvědčené? Představíme vám ty nejlepší!

projít na článek

ecotex - textil přívětivý k životnímu prostředí

Představujeme novou ekologickou alternativu k textilním materiálům s PVC. Frontlit, Mesh, a Decoflex-R ze 100% recyklované příze. Prezentační materiál bez PVC Jako přední výrobce coatovaných textilií pro reklamní průmysl bere HEYtex odpovědnost ohl

projít na článek

Jak na avokádo? Známe 3 nejlepší recepty

Chcete vyzkoušet něco nového? Hledáte tipy na nové recepty? Co takhle si připravit třeba celosvětově oblíbené guacamole! V článku se inspirujete kulinářskými nápady na avokádo recepty a také se dozvíte, jak si vypěstovat vlastní avokádo!

projít na článek