Test ojetiny: Volkswagen Golf VII moderní kabát i motory

Sedmá generace populárního modelu Golf i dnes zaujme moderními tvary karoserie, navíc nabízí moderní a úsporné motory. Kromě hatchbacku ji můžete mít také jako praktické kombi.

projít na článek

Test ojetiny: Volkswagen Passat B8 sázka na jistotu

Volkswagen Passat měl vždy na našem trhu mimořádně dobré postavení a jinak tomu není ani v případě jeho poslední, tedy současné generace. Zejména o vozy s dvoulitrovými turbodiesely pod kapotou je enormní zájem.

projít na článek

Čísla na stopkách hovoří jasně: Nový Golf R 20 Years je pekelně rychlý

Golf R 20 Years je na Severní smyčce Nürburgringu nejrychlejším vozem společnosti Volkswagen. Benjamin Leuchter překonal za volantem jubilejního vozu se zvýšeným výkonem dosavadní nejlepší čas modelu Golf R2 o 4 sekundy, když tradiční eifelský okruh o dél

projít na článek

Test ojetiny: Opel Zafira Úspěšné a praktické MPV

Jedním z vůbec nejúspěšnějších MPV je bez pochyby německý Opel Zafira. Dokáže přepravit až sedmičlennou posádku a vyjel i ve sportovně střiženém provedení OPC.

projít na článek

Test ojetiny: Ford Galaxy Jednoduchá technika a nízké ceny

První generace rodinného MPV Ford Galaxy potěší úspornými turbodiesely a solidním jízdním projevem. Pozor ale na korozi, která obvykle ukončuje život tohoto vozu.

projít na článek

Test ojetiny: Hyundai i30 třetí generace stále táhne

Hyundai i30 třetí generace dostal na rozdíl od svých předchůdců tři různé karoserie, čímž zaujal mnoho motoristů už jako nový a nejinak je tomu na trhu ojetin. Konkurent mladoboleslavské Octavie si rozhodně na nezájem nemůže naříkat.

projít na článek