Test: Lexus ES 300h je hezčí a luxusnější alternativou Toyoty Camry

Můžete jít a za milion a padesát tisíc korun si můžete koupit Toyotu Camry. Velký sedan, který poskytuje především pohodlí, ale na silnici naprosto zapadne. Nebo můžete jít, něco málo přihodit a dopřát si vizuálně daleko zajímavější Lexus ES 300h. A právě ten se stal předmětem dnešního testu.

projít na článek

Chcete nový vůz bez čekání? Lexus má skladem zajímavou limitku

Čekací doby na nové vozy se pohybují klidně v řádu měsíců. A u vozů kategorie SUV je to nejhorší. Pokud se chcete čekání vyhnout, můžete sáhnout po akčním modelu japonské automobilky Lexus, která je velmi zajímavá. Lexus nabízí benzínovou verzi modelu RX

projít na článek

TEST MLÉČNÝCH KRMNÝCH SMĚSÍ

mléčná krmná směs, kvalita, test, sedimentace   

projít na článek

Lexus LS 500h Prestige: Jiná dimenze cestování

27. 12. 2022 Recenze & testy To nejlepší od Lexusu již popáté. Jaké má slabiny a v čem vyniká?Daniel BorskýHistorie. Tradice. Odkaz. Tohle všechno jsou velmi důležité atributy ve světě luxusních aut. Tady se nehraje na nějaký poměr cena/výkon. Dokonce ani

projít na článek

Test DS7 Crossback E-Tens Louvre

Test DS7 Crossback s plug in hybridním pohonem s přeplňovanou šestnáctistovkou v nejvyšší výbavě Louvre. Luxusní prémiový crossover s pohonem všech kol.

projít na článek

Test Hondy HR-V EHEV hybridu s motorem 1,5 litru

Test malého crossoveru s předním pohonem. Honda HR-V třetí generace s hybridním pohonem v nejvyšší výbavě Advance Style. Nabízí prostorný a praktický interiér jen kufr je menší než u předchozí generace.

projít na článek